“MUSKİ bizi çamurdan kurtardı”

Fethiye İlçesi, Koruköy Mahalle Muhtarı Nurettin Göztepe, “MUSKİ ekipleri, 6 Mayıs’ta yapılacak olan Hıdırellez etkinliğimiz öncesi bizi çamurdan kurtardı” dedi.Fethiye İlçesi Koruköy Mahallesi, her yıl 6 Mayıs’ta...

“MUSKİ bizi çamurdan kurtardı”

Fethiye İlçesi, Koruköy Mahalle Muhtarı Nurettin Göztepe, “MUSKİ ekipleri, 6 Mayıs’ta yapılacak olan Hıdırellez etkinliğimiz öncesi bizi çamurdan kurtardı” dedi.

Fethiye İlçesi Koruköy Mahallesi, her yıl 6 Mayıs’ta gerçekleştirilen Hıdırellez etkinliğine hazırlanıyor. Bin 100 rakımlı Mahallede çalışmalarını sürdüren Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Su ve Kanal İdaresi Dairesi Başkanlığına bağlı 6. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, etkinliğin yapılacağı yerde drenaj çalışmasını tamamladı.

Etkinlikleri her yıl çamur içinde yapmak zorunda kaldıklarını belirten Koruköy Mahalle Muhtarı Nurettin Göztepe, şenliklerin bu yıl daha güzel geçeceğini söyledi. MUSKİ hakkında ön yargılı davrandığını söyleyen Göztepe, “Bu etkinliği gerçekleştirdiğimiz alan, her yıl tabandan gelen su yüzünden çamur içinde kalıyordu. MUSKİ’ye müracaatımız doğrultusunda ekipler gelerek kısa sürede sorunumuzu çözdüler. Açıkçası ben MUSKİ’nin bu sorunu bu kadar kısa sürede çözeceğini sanmıyordum. MUSKİ ekipleri bu sene bizi çamurdan kurtardı” dedi.

“Beklediğimiz hizmet oldu”

Koruköy Mahallesinin turizm açısından önemli bir yayla olduğuna dikkat çeken Muhtar Göztepe şunları söyledi:

“Hıdırellez şenliği, Atalarımızın başlattığı bizimde devam ettirdiğimiz bir etkinlik. Yaylada etkinlik yapmak isteyen herkesi de bekliyoruz. 250 metrelik bir drenaj çalışması yapılıyor. Beklemediğim bir hizmet desem yalan olmaz. Bu kadar çabuk olacağını ümit etmiyordum. MUSKİ bizim can damarımız. MUSKİ’ye bir su arızası bildirdim, ekipler su arızasına gidene kadar sorunu gidermişler. MUSKİ’den biz daha ne bekleriz.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.