MÜSİAD üyelerine İnovasyon eğitimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, üyelerine Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destekli İnovasyon eğitimi veriyor. Türkiye’de ilk defa MÜSİAD’a bağlı bir şube tarafından gerçekleştirilecek...

MÜSİAD üyelerine İnovasyon eğitimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, üyelerine Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destekli İnovasyon eğitimi veriyor. Türkiye’de ilk defa MÜSİAD’a bağlı bir şube tarafından gerçekleştirilecek İnovasyon eğitimi 12 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Ağustos tarihinde sona erecek.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, İnovasyon eğitiminin bölge ekonomisine katkı sağlaması ve rekabet ortamını arttırmasını beklediklerini söyledi. Akdeniz, “Gölgemizin ekonomik potansiyeli ve istihdamın artışını sağlayacak, rekabetin yoğun yaşandığı günümüzde, üyelerimizin gerçekleştirdiği mesleklerinde farkındalık oluşturup, rekabette yenilikçi fikirler ile öne geçmeleri için İnovasyon eğitimi düzenledik. İnovasyon eğitimi için Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’ya sunduğumuz 2014 yılı Teknik Destek Programı projesi kabul edildi. MÜSİAD şubeleri içinde Türkiye’de ilk defa üyelerine İnovasyon eğitimi veren şube olduk. Eğitimler Bodrum, Menteşe ve Fethiye’de verilecek. Bodrum’da 12-15 Ağustos, Menteşe ilçemizde 18-21 Ağustos ve Fethiye ilçemizde de 22-27 Ağustos tarihleri arasında verilecek. Verilecek bu eğitimler ile firmalarımıza yenilikçi fikirler sunmak, rekabet gücünü arttırmak, bölgemizin istihdamına ve ihracatına da katkı vermek istiyoruz. İnovasyon eğitimi alan üyelerimizin ve çalışanlarımızın bölge ekonomisine ivme kazandırmasını bekliyoruz” dedi.

Akdeniz, İnovasyon projesinin tamamlanmasının ardından Güney Ege Kalkınma Ajansı’a yeni bir proje sunacaklarını belirterek, “GEKA ile yapılacak bir başka projenin ise, pazarlamada İnovasyon temelli firmalarımızın rekabet analizini çıkararak İnovasyon gelişimini sağlamak, kurumsallığı oluşturmak, eksik veya güçlü yönlerini öne çıkarmayı hedefleyen bir proje olacaktır. Bu projemizin çalışmaları da hızlı bir şekilde devam edecek. İnşallah önümüzdeki süreçte GEKA’ya bu projemizi de sunarak bu projenin de desteklenmesini sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.