Muhtarlık binası değil sanki çiçek bahçesi

Marmaris ilçesi Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak’ın görev yaptığı muhtarlık binası adeta çiçek bahçesi gibi. İki dönemdir  muhtarlık görevini yürüten Gülizar Pekpak  nam-ı diğer Hükümet Kadın, çiçekleri...

Muhtarlık binası değil sanki çiçek bahçesi

Marmaris ilçesi Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak’ın görev yaptığı muhtarlık binası adeta çiçek bahçesi gibi. İki dönemdir  muhtarlık görevini yürüten Gülizar Pekpak  nam-ı diğer Hükümet Kadın, çiçekleri çok sevdiğinden muhtarlık binasını adeta çiçek bahçesine çevirdi. Muhtarlık yaptığı mahalle de ve Marmaris’te çok sevilen Hükümet Kadın çiçek bahçesine çevirdiği muhtarlık binası hakkında şunları söyledi:

“Her sabah işyerine geldiğimde kapıyı açar açmaz içeriden gelen mis gibi bir kokuyla karşılaşıyorum ve çiçeklerin bana vermiş olduğu enerjiyle güne daha dinamik başlıyorum. Her türden çiçek var her biriyle çocuğumla konuşur gibi konuşuyorum hepsiyle ayrı, ayrı ilgileniyorum çiçek deyip geçmemeli onlarında sevgiye ihtiyacı var, bende çiçeklerime gereken sevgiyi gösteriyorum. Onlar da bana her sabah mis gibi kokularıyla karşılık veriyor dedi. Aynı zaman da Marmaris’in tek başı kapalı kadın muhtarı olan Gülizar Pekpak büyük bir Atatürk hayranı duvarına astığı onlarca Atatürk resimleriyle gösteriyor. Atatürk’le ilgili şunları söyledi. Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin kurtarıcısıdır biz millet olarak onu bir türlü anlayamadık onu anladığımız gün çok yol kat etmiş olacağız. Birde beni en çok üzen şey Atatürk’e sosyal medya da akıl almaz şekilde hakaret ve küfürler ediliyor. Atatürk’ü sevmeyebilirsiniz, ancak ebediyete intikal etmiş kim olursa olsun Müslüman bir insan küfür ve hakaret etmemelidir dedi.

Hükümet kadın Özgecan’ı unutmadı

Geçtiğimiz günlerde Mersin de hunharca katledilen Özgecan için Perşembe günü(bugün) öğle namazına müteakip postane sokağında bulunan yeni camiinde Özgecan için mevlit okutacaklarını söyledi. Tüm Marmaris halkını ve kadınları bu mevlide davet etti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.