Muhtarlardan, şehitler için lokma

Muğla Muhtarlar Birliği Kurşunlu Meydanında tüm şehitler ve ebediyete intikal etmiş muhtarlar için lokma dağıttı ve mevlit okuttu. Lokma dağıtımına Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe...

Muhtarlardan, şehitler için lokma

Muğla Muhtarlar Birliği Kurşunlu Meydanında tüm şehitler ve ebediyete intikal etmiş muhtarlar için lokma dağıttı ve mevlit okuttu. Lokma dağıtımına Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ve Menteşe ile Ula muhtarları katıldı.

Muğla Muhtarlar Birliği Başkanı Şükrü Arık, yönetim kurulu olarak tüm şehitler ve ebediyete intikal etmiş muhtarlar için lokma dağıtımı kararı aldıklarını söyledi. Arık, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen polis, asker ve kamu görevlilerimiz için yapılabilecek en güzel eylemin onların manevi huzurunda mevlit okutmak ve hayır yapmaktı. Biz de Muhtarlar Birliği yönetimi olarak lokma dağıtımı ve Kurşunlu Camii’nde öğle mevlit okutmak için karar aldık. Tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.