Muhtarlardan Kocadon’a ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Bodrum Muhtarlar Derneği Seçimli Genel Kurulu'nda seçilen yeni yönetim kurulu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ettikten sonra birlikte öğle yemeği yediler.Ziyarete Bodrum Muhtarlar...

Muhtarlardan Kocadon’a ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Bodrum Muhtarlar Derneği Seçimli Genel Kurulu'nda seçilen yeni yönetim kurulu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ettikten sonra birlikte öğle yemeği yediler.

Ziyarete Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile yeni yönetim kurulu üyeleri, Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı, Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran, Yalıkavak Muhtarı Ragıp Kalın, Bitez Muhtarı Mustafa Dumanlı ve Çamarası Muhtarı Hüseyin Demir katıldı.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz; “ikincisi gerçekleşen genel kurulumuza bizzat katılan ve tüm yarımada muhtarlarımızı o gün yalnız bırakmayarak bizleri onurlandıran Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon'a teşekkür ziyaretinde bulunduk. Ayrıca yeni yönetim kurulu üyelerimizle beraber öğle yemeği yiyerek sohbet etme imkanı da bulduk.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise yerel yönetimin temel taşı olarak gördüğü muhtarların kendisi için çok önemli olduğunu vurguladığı açıklamasında “Ben bir belediye başkanıyım ve halka en üst düzeyde kaliteli ve kesintisiz hizmet sözüyle buradayım. Bodrum Halkının sorunlarını, eksiklerini ancak muhtarların yoluyla öğrenip müdahale edebilirim. Görev yaptıkları mahallelerin sorunlarını bana taşıyan muhtarlarımı asla cevapsız bırakamam. Muhtarlarım çok değerlidir, onlar Bodrum Halkının sesidir. Her zaman arkalarındayım, hepsine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.