Muhtar’dan büyükşehir yasasına övgü

Güneşli Mahallesinde Seydikemer Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarını değerlendiren Mahalle Muhtarı Ali Gümüş; “Önceden Özel İdarede 1 haftalık süre veriyordu, yaptırabildiğini yaptırıyorsun yaptıramadığın...

Muhtar’dan büyükşehir yasasına övgü

Güneşli Mahallesinde Seydikemer Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarını değerlendiren Mahalle Muhtarı Ali Gümüş; “Önceden Özel İdarede 1 haftalık süre veriyordu, yaptırabildiğini yaptırıyorsun yaptıramadığın yer bir dahaki seneye kalıyordu. Ama şuan Seydikemer Belediyemizden her şartta her zaman hizmet alabiliyoruz” diyerek Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti

Büyükşehir yasası ile ilçe statüsü kazandıktan sonra en ücra kırsal yerleşime kadar hizmetlerin ulaştığı Seydikemer’de ilçe belediyesinin sorumluluk sahasında büyük çoğunluğu stabilize olmak üzere yaklaşık 1.200 Km’lik yol ağı bulunuyor. İlçe olmasının ardından yapılanmasını da kısa sürede tamamlayan Seydikemer Belediyesi, ilçe sınırlarının tümünde dört mevsim yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

“Hizmet almak kolaylaştı”

Her gün en az 3 mahallede yol çalışmasının sürdüğü ilçede, mahallesindeki çalışmaları değerlendiren Güneşli Mahalle Muhtarı Ali Gümüş, mahallesine hizmet almanın Seydikemer Belediyesi sayesinde daha kolay bir hal aldığını belirtti. Özel idare dönemindeki bürokrasiden ve hizmetin uzaktan idare edilmesinin sıkıntılarına vurgu yapan Gümüş; “Daha önceleri köyümüze pek hizmet gelmemişti. Önceden Özel İdareye bağlıydık. Özel idare de 1 haftalık süre veriyordu; yaptırabildiğini yaptırıyorsun yaptıramadığın yer kalıyordu bir dahaki seneye. Ama şuan Seydikemer Belediyemizden her şartlarda her zaman hizmet alabiliyoruz” dedi.

Bütün yollar bakıma alındı

Mahallesinin çok geniş sınırlara sahip olduğunu kaydeden Güneşli Mahalle Muhtarı Ali Gümüş, mahallesindeki yol çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasında;” Geçtiğimiz yıl yollarımıza 4 BİN metrekarelik kilit parke yapıldı. Ara sokaklarımızda asfalt olmayan birçok yolumuz var şu an o yolları iyileştiriyoruz. Örneğin bu yolların bazıları Gültepe, Yanıkköy, İğciler mahallesinde. Şuanda da Değirmenbaşı mevkiindeyiz. Deniz’de atlayıp da boynunu kıran ve şuan evinde solunum cihazına bağlı yaşayan Abdullah Öğmen’in sokağını çakıllayacağız.  Allah razı olsun belediyemizden memnunuz her dediğimizi yapıyorlar.”diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.