Muhasebeciler Turnuvada buluştu

Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri daha önce yapılan turnuvada hayatını kaybeden Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar adına turnuva düzenledi.Muğla SMMMO,2004 yılında sonlandırdığı ilçe futbol...

Muhasebeciler Turnuvada buluştu

Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri daha önce yapılan turnuvada hayatını kaybeden Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar adına turnuva düzenledi.

Muğla SMMMO,2004 yılında sonlandırdığı ilçe futbol turnuvalarını bu yıl tekrardan başlattı. Cumartesi günü turnuvaya start veren SMMMO, bu yıl düzenlenen turnuvanın adını, geçmiş yılarda yapılan turnuvada hayatını kaybeden “Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar İlçe Futbol Turnuvası” adını verdi.

Merkezden bağımsız olan Bodrum ve Fethiye SMMMO’nın da katıldığı turnuvaya diğer ilçelerden toplam 6 takım katıldı. Kıyasıya bir mücadele sergileyen SMMMO üyeleri, sahada skordan daha çok dostluğun kazanması için mücadele ettikleri gözlendi. Turnuva hakkında bilgi veren Muğla SMMMO Başkanı Mehmet Çomak, “Daha önce Marmaris’te düzenlenen turnuvada hayatını kaybeden meslektaşımız Mehmet Başpınar’ın adına uzun zamandır yapmadığımız turnuvamızı başlatmak istedik. Turnuvamız ile birlikte meslektaşımızı da anmak istedik. Turnuvamızda önemli olan skor yada şampiyonluk değil önemli olan burada ilçelerdeki arkadaşlarımızın bir birleri ile kaynaşması, birlik ve beraberliği arttırmak” diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.