“MUĞLA'YA SINIFATLAYACAĞIZ”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Muğla’ya kaybettiği yılları geri getirerek Muğla’ya sınıf atlatmak istiyoruz. Tarım, turizm, ticaret, sosyal, kültürel ve birçok alanda Muğla’yı...

“MUĞLA'YA SINIFATLAYACAĞIZ”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Muğla’ya kaybettiği yılları geri getirerek Muğla’ya sınıf atlatmak istiyoruz. Tarım, turizm, ticaret, sosyal, kültürel ve birçok alanda Muğla’yı hak ettiği yere getirmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.Harmandar, AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman ve İl Başkan Nihat Öztürk’le birlikte Muğla’da yayın yapan gazeteleri ve sendika temsilcilerini ziyaret etti.

Gazete ziyaretlerinin ardından Muğla’da esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.  Harmandar, vatandaşlar ve esnaf tarafından da oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Harmandar, güzergâhı üzerinde bulunan CHP seçim ofisini de ziyaret etti.Harmandar’ın gün içerisindeki son durağı ise Kamu-Sen Muğla Şubesi oldu. Harmandar Kamu- Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata ve sendika üyeleriyle bir süre sohbet etti.

 Etkin ve hızlı hizmet anlayışı

Harmandar, Muğla’ya hızlı ve etkin bir hizmet anlayışı getirmek istediklerini söyledi. Harmandar, “İlçelerimizi ve köylerimizi tek tek dolaşıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı dinleyerek sorunları yerinde tespit ediyoruz. Amacımız Muğla’ya hizmet edebilmektir. Muğla’daki insanların büyükşehir yasasının tam anlamıyla uygulamaya girdikten sonra Muğla’da yeni bir sayfa açılmasını istiyoruz. Muğla’ya etkili ve hızlı bir hizmet akışının sağlanması konusunda bütün Muğlalılarla birlikte Muğla’ya yakışan hizmeti getirmek istiyoruz” diye konuştu.

 “Muğla’da yeni dönem başlayacak”

Muğla’da yeni bir dönem başlayacağını ifade eden Harmandar, “Vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütleriyle görüşme yaparak kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Kendimizi iyi tanıtır ve anlatırsak Muğla’da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Muğla’da artık yeni bir dönem başlayacak. Köy, kent ve şehir ayrımı kalmayacaktır. Şehrimizin bütün sınırları içerisinde büyükşehir belediyesinin hizmet vermesi söz konusudur. Bu hizmetlerin verilebilmesi için belediyemizin imkânları ve bütçesi kanunla arttırılmıştır. Bu kapsamda yeterince bütçemiz olacaktır” dedi.

“Mevzuat değişiklikleri yapacağız”

Köylerdeki ve merkezdeki sorunları tespit etmeye devam ettiklerini belirten Harmandar, “Köylerimizde, kentlerimizde önemli sorunlar olduğunu gördük. Bunların başında imar planlarının eksik olduğunu, sit alanları sorunu ve Özel Çevre Koruma (ÖÇK) alanları içerisindeki vatandaşlarımızın zorluk yaşadığını gördük. Bu konuları çözmek için gerekli mevzuat değişikliklerini yapacağız. Bürokratik engelleri azaltarak halkımızın daha kolay ticaret yapabilmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“Muğla’da hizmetler aksıyor”

Muğla’nın hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Harmandar, “Muğla’da pek çok hizmetin aksadığını görüyoruz. Altyapıdan tutunda halkımızın girişimcilik için yapmış olduğu başvurularının yeterince değerlendirilmediğini görüyoruz. Muğlalı vatandaşlarımızın Muğla’ya girecek olan maddi kaynaklardan faydalanamadığı inancı içerisindeyiz. Biz halkımıza hizmet için yola çıktık. Halkın girişimcilik için önünü kapayan yasal engelleri kaldıracağız. Yeni bir Muğla oluşması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.