Muğla’ya muhteşem salon

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan ve ilk kazması vurulan 3500 kişilik dev spor salonunun projesi görenleri hayrete düşürüyor. Salon Tamamlandığında bu muhteşem mimari Muğla’nın girişinden itibaren görülebilecek...

Muğla’ya muhteşem salon

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan ve ilk kazması vurulan 3500 kişilik dev spor salonunun projesi görenleri hayrete düşürüyor. Salon Tamamlandığında bu muhteşem mimari Muğla’nın girişinden itibaren görülebilecek .

İçinde Ana Salondan ayrı 12 antrenman salonu ve değişik merkezlerin bulunacağı Salon 2014 sonuna doğru tamamlanmış olacak. Salon projesinin Amerika’da ki örneklerini kıskandıracak nitelikte olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Bekir  Çeker, “Salon sona erdiğinde muhteşem bir tablo ortaya çıkacak, mimarisi ile, içindeki sistemi ve kullanışlığı ile yeni salon Muğla’ya yakışan dev bir tesis olacak”dedi.

Gece gündüz çalışmaları yerinden takip ettiğini belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Muğla’nın girişinden baktınız mı bu muhteşem eseri görebileceksiniz. Sayın Başbakanımızın ve Bakanımızın talimatı ile muhteşem bir salona kavuşuyoruz. Bu proje ile birlikte toplamda 99 Milyonluk dev bir yatırım hamlesine girdik. Seneye hedefimiz bu tesislerin içini doldurmak ve artık Olimpiyatlarda Bayrağımızı dalgalandıran sporcular yetiştirmek olacaktır.”diye konuştu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.