“Muğlaspor’u gururla temsil ediyorum”

Muğlaspor’u Türkiye Futbol Federasyonu’nda 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği Yönetim Kurulunda başarıyla temsil eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, önceki gün İstanbul’da gerçekleşen 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği Olağan...

“Muğlaspor’u gururla temsil ediyorum”

Muğlaspor’u Türkiye Futbol Federasyonu’nda 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği Yönetim Kurulunda başarıyla temsil eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, önceki gün İstanbul’da gerçekleşen 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği Olağan Genel Kurulunda 11 kişilik yönetim kuruluna tekrar seçildi. Kulüp Başkanı Beyimoğlu, yeşil beyazlı kulübü her platformda gururla temsil ettiğini söyledi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu önceki gün İstanbul’da yapılan 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği Olağan Genel Kurulunda 11 kişilik yönetim kuruluna tekrar seçildi. Daha önce de yönetim kurulunda yer alan Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu Kulüpler Birliği Yönetim Kurulunda Fatih Karagümrük, Çorum Belediye, Anadolu Bağcılar, Ofspor, Tarsus İdmanyurdu, Sancaktepe, 24 Erzincanspor, Tire 1922, Gölcükspor ve Tuzlaspor Kulüp Başkanları ile birlikte görev yapacak.

Muğlaspor markasını ve Muğla’yı her yerde başarıyla tanıttıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, Kulüpler Birliğinde 91 tane 2. Ve 3. Lig ekibinin sorumluluğunu aldıklarını ifade ederek, liglerde takımların yaşadıkları sıkıntıları çözmek için Federasyon Yetkilileri ile sürekli temas halinde olduklarını söyledi.

“Futbol Şubemizi kutluyorum”

Bu yıl kulüp olarak yeni bir idari yapılanma içine girdiklerini ve futbolu tamamen Profesyonel Futbol Şube’ye teslim ettiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘Yeni idari yapılanma çerçevesinde futbolu Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Began Çağlav’a teslim ettim. Began Çağlav ve ekibi de transferde ince eleyip sık dokuyup takımımıza oyuncular kazandırdı. İç ve dış transferde çok sayıda futbolcu ile anlaştık. Bu süreçte çok yoğun bir mesai harcayan Futbol Şube Sorumlumuz Began Çağlav ve ekibine, ayrıca onlara her türlü yetki ve desteği veren yönetim kurulu üyelerime büyük Muğlaspor ailemiz olarak çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kırklareli’nden Muğla’ya atanan ve görevine başlayan Muğla Valisi Esengül Civelek’e görevinde başarılar dileyen Başkan Beyimoğlu, ‘Yeni Valimize Muğlaspor aİlesi olarak hoş geldiniz diyoruz. Önceki Valimiz Amir Çiçek bey ile görev yaptığı üç yıl içince çok iyi ilişkiler kurduk. Sayın Valimizle önemli projelere imza attık. Muğlaspor’a verdiği destekler için eski Valimiz Sayın Amir Çiçek’e teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Yeni Valimiz Esengül Civelek Hanımefendi ile de aynı katkıların devam edeceği inancındayız. Bizler Muğlaspor camiası olarak yeni Valimiz Esengül Civelek’in her zaman yanında ve destekçisi olacağız’ dedi.

“Başkanlarımız hep yanımızda”

Pazartesi günü takımın toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, kulüp çalışmalarında kendilerine en büyük desteği veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e de büyük Muğlaspor ailesi olarak teşekkür etti. Her iki belediye’nin de tüm ekipleri ile birlikte her zaman yeşil beyazlı kulübün yanında ve destekçisi olduğunu ifade eden Başkan Beyimoğlu,’Yeni sezonda da tüm şehir olarak tek yürek olmak arzusundayız. Bu anlamda Sayın Valimiz ile Sayın Belediye Başkanlarımızın liderliğinde şehir olarak şampiyon olduğumuz yıl olduğu gibi kenetlenip tek yürek olmak istiyoruz. Şehir olarak kenetlendiğimiz zaman başarıya daha rahat ulaşırız’ dedi.

Karakuş ve Akça’ya teşekkür

Yeni sezonda forma reklamı konusunda Kılıç Holding ile yola devam edeceklerini dile getiren Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘Her zaman söylüyoruz. Şehir olarak tek yürek olmalıyız diye. Bu birlikteliğe en büyük örneklerden bir tanesi de forma reklamı konusunda oldu. AK Parti MKYK Üyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Avukat Gültekin Akça takımımızın Kılıç firması ile forma reklamının devam etmesi yönünde çok büyük katkı koydular. Hem Sayın Karakuş’a hem de Sayın Akça’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Bu haber toplam 738 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.