Muğlaspor’da hedef galibiyet

Ligde geçtiğimiz hafta kendi sahasında son dakika golüyle Antalya Konyaaltı Belediyespor’u mağlup eden Muğlaspor yarın Denizli deplasmanında oynayacağı Pamukkalespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıkların çok iyi...

Muğlaspor’da hedef galibiyet

Ligde geçtiğimiz hafta kendi sahasında son dakika golüyle Antalya Konyaaltı Belediyespor’u mağlup eden Muğlaspor yarın Denizli deplasmanında oynayacağı Pamukkalespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıkların çok iyi gittiğini ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz Pamukkale maçını kazanıp zirveyi sonuna kadar kovalayacaklarını kaydetti.

Ligde Pazar günü deplasmanda Denizli Temsilcisi Pamukkalespor ile karşılaşacak olan Muğlaspor’da hazırlıklar tamamladıktan sonra bugün Muğla’dan hareket ederek maç saatini bekleyecek. Ligde son olarak geçtiğimiz hafta kendi sahasında Antalya Temsilcisi Konyaaltı Belediyespor’u son dakika golüyle mağlup eden Muğlaspor’da moraller yerinde.

Takımın başına çıktığı ilk maçtan üç puanla ayrılan futbolcularını kutlayan Muğlaspor Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz; “Futbolcularımız Konyaaltı maçında çok ağır saha şartlarında başarıyla mücadele etti. Böyle ağır saha şartlarında mücadele etmek çok kolay değil. Rakibimiz de çok iyi bir ekip. Futbolcularımla sadece üç gün çalışma imkanım oldu. Bu arada Egemen Urhan Hocaya da çok teşekkür ederim. İyi bir takımı teslim aldım. Sonuna kadar zirveyi kovalamak istiyoruz. İnşallah her şey gönlümüzün istediği gibi olur” dedi.

Ligde oynanan her maçın final havasında olduğunu dile getiren Teknik Direktör Ertemçöz; “Artık bundan sonra iç saha ve deplasman diye bir ayrım yok. Her maç ayrı birer final. Pazar günü  oynayacağımız Pamukkale maçı hazırlıklarımız çok iyi gitti. Deplasmandan kayıpsız dönerek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.