Muğlaspor Yönetimi’nden Vali’yi ziyaret

Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Vali Şahin'e çiçek verdi.Ziyarette konuşan Vali Fatih Şahin, valilik olarak her branştaki sportif faaliyetlere yardımcı...

Muğlaspor Yönetimi’nden Vali’yi ziyaret

Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Vali Şahin'e çiçek verdi.

Ziyarette konuşan Vali Fatih Şahin, valilik olarak her branştaki sportif faaliyetlere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Şahin, son dönemde her yaştan insanın sporla uğraştığını belirterek, ''Spor sadece futbol demek değil. Bizler tüm spor branşlarını destekliyoruz. Ancak, toplumda çoğunluğumuz futbola meraklı. Bu yönde de üzerimize düşeni yapacak durumdayız. Yerele önem vermek sabır gerektiren bir iş. Bu anlamda üstlendiğiniz görevden dolayı yönetim kurulunu tebrik ediyorum'' dedi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten ise, yönetim olarak Muğla’da yaşayan herkesi spor yaptırmak amacında olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Yetenekli çocukları yetiştirip onlara Muğlaspor formasını giydirerek branşlarında Muğla'yı temsil etmelerini sağlayacağız. Bunun yanında da futbol branşında ise kendi çocuklarımızla mücadele edip, kulübümüzü gidebildiği yere kadar taşıyacağız. Bütün başarılar kendi özüne dönüldüğünde gerçekleşiyor. Muğlaspor'un geçmişindeki başarılar hep kendi çocuklarıyla elde edilmiştir. Amacımız, kurumsallaşan bir kulüp. Kişilere bağlı olmayan spor yapılabilen şeffaf bir kulüp ortaya çıkartmak.'' şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.