Muğlaspor Yönetimi’nden Gümüş’e ziyaret

Muğlaspor Yeni Yönetimi, Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy ve ekibiyle beraber Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy Muğlaspor’un gelecek planları hakkında...

Muğlaspor Yönetimi’nden Gümüş’e ziyaret

Muğlaspor Yeni Yönetimi, Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy ve ekibiyle beraber Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy Muğlaspor’un gelecek planları hakkında Başkan Gümüş’e bilgiler verdi.

Muğlaspor’un çiçeği burnunda Başkanı Rüştü Gürsoy ve ekibi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy, Başkan Gümüş’e ekibini tanıttı. Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy, “Yeni ekibimiz ile beraber Muğlaspor’u layık olduğu yere taşımak için göreve talip olduk. Bu süreçte alt yapımıza eğilerek, kendi çocuklarımız ile başarılar elde etmek istiyoruz. Bu anlamda gelecek her desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy ve ekibine başarılar dileyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Size ve ekibinize yeni görevinizde başarılar diliyorum. İlimizin takımı Muğlaspor’u hak ettiği yerde görmek hepimizin temennisi. Bu süreçte her ne kadar yeni kurulan bir Belediye olsak da spora ve sporcuya elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için onları spora teşvik etmek gerekiyor. Bu anlamda Menteşe Belediyesi spora olan desteğini sürdürecektir” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.