Muğlaspor Yönetimi, Tokat’dan destek istedi

Muğla’yı Spor Toto 3. Lig 2. grupta temsil eden Muğla Spor Futbol takımı başkan ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Muğla Spor Başkanı Haluk Beyimoğlu,Başkan vekili İlgin...

Muğlaspor Yönetimi, Tokat’dan destek istedi

Muğla’yı Spor Toto 3. Lig 2. grupta temsil eden Muğla Spor Futbol takımı başkan ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Muğla Spor Başkanı Haluk Beyimoğlu,Başkan vekili İlgin Göktepe, Genel Sekreter Süleyman Akbulut,Altyapı Sorumlusu Nail Kızıl ve Bölge temsilcisi Hüseyin Özcan’dan oluşan heyet ziyaret esnasında Başkan Tokat’a transferler ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı ve Muğla spora destek istedi.

İç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Beyimoğlu ; Bu yıl 3.lig 2.grupta maçlarımızı oynayacağız. 3. Ligin en zor gurubunda mücadele edeceğiz. Transfer çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.Güçlü bir ekonomiye sahip değiliz, Büyükşehir Belediye başkanımız,sponsorlar ve Muğla spora gönül vermiş taraftarlarımızın desteği ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Gurubumuzdaki diğer takımların hemen hemen hepsi Belediye destekli. Böylesine zor şartlarda yinede elimizden geleni yapıp Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek için uğraşıyoruz”dedi.

Belediye Başkanı ve Milas Belediyesi olarak her anlamda spora ve sporcuya destek olduğunun altını çizen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat imkanlar doğrultusunda Muğla spor’a destek vereceğini belirtti.

Ziyaret için Başkan Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tokat ; “Geçtiğimiz yıllarda elde edilen şampiyonluk ve başarı özlenen ve beklenen Muğla sporu tekrar yarattı.Ben bu anlamda size ve yönetiminize teşekkür ediyorum. Muğla sporu gençlik yıllarından beri takip ediyorum.Fırsat buldukça da maçlarına gelmeye çalışıyorum.Elde ettiğiniz başarılar ve Muğla sporumuzun geldiği noktalar bizleri memnun ediyor.Önümüzdeki süreçte de bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyor ve üst liglerde mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Milas belediyesi ve şahsım olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda imkanlarımız doğrultusunda Muğla spora da elimizden geleni yapmaya hazırız. Ben ziyaretiniz ve elde edilen başarılardan ötürü sizlere teşekkür ediyor. Bu yıl ki maçlarınızda başarılar diliyorum”dedi.

Ziyaret sonunda Muğla spor kulüp başkanı Haluk Beyimoğlu Başkan Tokat’a üzerinde Muhammet Tokan yazılı Muğla spor forması hediye etti.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.