Muğlaspor Yönetimi hesap verdi

Muğlaspor Yönetim Kurulu basın ve Taraftarlar Derneği yöneticileri ile düzenlenen yemekli  toplantıda bir araya geldi. Yemekli toplantıya Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, yönetim kurulu üyeleri, kulüp çalışanları,...

Muğlaspor Yönetimi hesap verdi

Muğlaspor Yönetim Kurulu basın ve Taraftarlar Derneği yöneticileri ile düzenlenen yemekli  toplantıda bir araya geldi. Yemekli toplantıya Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, yönetim kurulu üyeleri, kulüp çalışanları, basın mensupları ve Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Eminer İçten, takımın genel gidişatı, ekonomik durumu hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Takımın ekonomik koşullar göz önünde bulunduğunda takımın tekrar profesyonel lige dönmesinin mümkün olmadığının altını çizen İçten,” Muğlaspor diğer takımların aldığı parayı alamıyor. Kendi çocuklarımızdan oluşan bir kadro ile mücadele ediyoruz. Çocuklarımıza güveniyoruz.26 kişilik kadrodan 21’i Muğla doğumlu ve genç.  Bünyemizden bir üst lige giden 5 futbolcumuz, BAL ligine giden 2 futbolcumuz bulunuyor”dedi.

2 Mayıs tarihinden bu yana 357 bin 870 TL borç ödediklerini belirten İçten, “ Muğlaspor’un 1 futbolcu ve 1 şahıs dışında hiçbir icralık borcu yoktur. Bu tablo içinde sportif faaliyetlere ancak 146 bin TL harcayabildik. Her ay 20 bin TL yapılandırma borcu ödüyoruz.  Başarı zamanla gelecektir. Bu sıkıntılı günleri aşacağız. Teknik direktörümüz Erdinç Pala ile yola devam edeceğiz.”diye konuştu.

Muğlaspor’un bu zor günlerden geçerek tekrar layık olduğu profesyonel liglere dönebilmesi için desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “ Bütün Muğla halkının maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. İnanıyorum ki Muğlaspor bu sıkıntılı günlere aşarak tekrar eski günlerine dönecektir. “dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.