Muğlaspor transferi hızlandırdı

Gelecek sezon ligde mutlaka şampiyonluğu hedefleyen Muğlaspor iç ve dış transferde hız kesmiyor. İç transferde Kaleciler Ali Tokat ve Hasan Çelebi, defans oyuncusu Taner Otlak ve Polat Ertek, orta saha oyuncusu Onur Ersoy ile yeniden...

Muğlaspor transferi hızlandırdı

Gelecek sezon ligde mutlaka şampiyonluğu hedefleyen Muğlaspor iç ve dış transferde hız kesmiyor. İç transferde Kaleciler Ali Tokat ve Hasan Çelebi, defans oyuncusu Taner Otlak ve Polat Ertek, orta saha oyuncusu Onur Ersoy ile yeniden anlaşan Muğlaspor yönetimi, dış transferde de Bodrumspor'dan Gökay Yiğit, Cizrespor'dan Stoper Emin Ergün, Sökespor'dan Sol bek Cihan Peker ve orta saha oyuncusu Ali Doğukan'ı transfer etti.

Muğlaspor yönetimi ligde gelecek sezon zirveye oynayan bir kadro oluşturmak için transferde çalışmalarını sürdürüyor. İç ve dış transferde çok sayıda futbolcu ile anlaşma sağlayan Muğlaspor Yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde Bodrumspor'dan orta saha oyuncusu Gökay Yiğit, Cizrespor'dan stoper Emin Ergün ile geçtiğimiz sezon Aydın Süper Amatör Liginde şampiyon olan Sökespor'dan Sol bek Cihan Peker ve orta saha Ali Doğukan'ı transfer eden yeşil beyazlılar iç transferde de boş durmuyor. İç transferde defans oyuncusu Taner Otlak ve Polat Ertek, orta saha oyuncusu Onur Ersoy ile Kaleciler Ali Tokat ve Hasan Çelebi ile sözleşme yenileyen yeşil beyazlılar belirledikleri diğer futbolcularla görüşmelerini sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz sezon kaçırdıkları 3. lig biletini gelecek sezon yakalamak için transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, ligde iddialı bir kadro oluşturmak için yönetim olarak var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Muğlaspor'un yetiştirdiği futbolcular ile Türk futbol tarihine adını altın harflerle kazıdığını ifade eden Kulüp Başkanı Beyimoğlu; “Muğlasporumuz çok büyük bir camia. Transfer için gelen futbolcularımız bu büyüklüğü bildikleri için transferde çok büyük sıkıntılar yaşamıyoruz. Kentimizin 3. lig özlemi inşallah bu sezon mutlaka sona erecek. İç ve dış transferde çok sayıda futbolcu ile temas halindeyiz. Transferler netleştikçe camiamıza açıklıyoruz. Tüm camiamızdan her zaman olduğu gibi bizlere desteklerini devam ettirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.