“Muğlaspor, siyaset üstüdür”

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, bugün bir yerel gazetede çıkan ve kulübün gelir kaynaklarının yerel yönetimler tarafından kesildiği iddiası üzerine bir açıklama yaptı. Muğlaspor'un her zaman siyaset üstü olduğunu...

“Muğlaspor, siyaset üstüdür”

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, bugün bir yerel gazetede çıkan ve kulübün gelir kaynaklarının yerel yönetimler tarafından kesildiği iddiası üzerine bir açıklama yaptı. Muğlaspor'un her zaman siyaset üstü olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Beyimoğlu basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “1967 yılında kurulan Muğlasporumuz her zaman ilimizi tanıtan en büyük markamız olmuştur. Yıllardan bu yana değişik liglerde başarıyla mücadele eden Muğlasporumuz Türk futboluna çok sayıda yıldız isim kazandırmıştır.

Muğlasporumuz her zaman ilimizin ortak değeri olmuştur. Bugüne kadar görev yapan sayın kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri her zaman kulübün başarısı için büyük özveri gösterirken, Muğlasporun daha iyi yerlere gelmesi için çaba gösterdiler.

Yıllardan bu yana görev yapan yönetim kurulu üyelerimiz her partiye ve her siyasetçiye eşit mesafede olmuş ve her zaman kulübün menfaatlerini ön planda tutmuştur. Muğlaspor kulübü her zaman siyaset üstü bir kurum olmuştur. Muğlaspor'da görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyeleri farklı siyasi görüşlere sahip olmalarına rağmen bu kimliklerini hep kulüp dışında bırakarak görev yapmışlardı. Bu gelenek halen de böyle devam etmekte.

Muğlaspor Kulübünün gelir kaynaklarının çok büyük bir bölümü yerel yönetimlerden gelmektedir. Yerel bir gazetede çıkan köşe yazısında Muğlaspor için asılsız iddialar ortaya atılmış, kulübün yerel yönetimlerden gelen kaynaklarının kesildiği iddia edilmiştir. Oysa ki her zaman yanımızda ve en büyük destekçilerimiz olan başta Muğla Valiliği olmak üzere, Büyükşehir Belediyemiz ve Menteşe Belediyemiz yine bizimle birlikte yine en büyük destekçimizdir. Şampiyonluk yolunda tüm şehir olarak inanarak büyük bir mücadele sergiliyoruz. Bu tür asılsız iddialar bizim mücadelemize çomak sokmaktan başka bir şey değildir.

Bizlere her konuda destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın”

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.