Muğlaspor sezonu açtı

Muğlaspor, 2014-1015 sezonunu Atatürk Stadında açtı. Yeşilbeyazlılar sezon açılışında hazırlık maçı yaptığı Sökespor’a 3-1 mağlup oldu.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, yeni sezonu Atatürk...

Muğlaspor sezonu açtı

Muğlaspor, 2014-1015 sezonunu Atatürk Stadında açtı. Yeşilbeyazlılar sezon açılışında hazırlık maçı yaptığı Sökespor’a 3-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, yeni sezonu Atatürk stadında düzenlenen tören ile açtı. Açılışa Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, ASKF Başkanı Mehmet Top, eski başkanlar taraftarlar katıldı.

Sezon açılışında konuşan Muğlaspor Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy, iyi bir kadro kurdukların ve Muğla’nın 3. Lig özlemini girmek için mücadele edeceklerini açıkladı. Gürsoy, “Mğulaspor Türkiye’nin köklü takımlarından birisi olmasına rağmen, maalesef istediği liglerde değil. Bu özlemini gidermek için başta yerel yönetimlerimiz olmak üzere, taraftarlarımız ile elbirliği yaparak 3. Lig özlemini bu yıl gidermek istiyoruz” dedi.

Büyükşehir belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer de imkanlar dahilinde Muğlaspor’a katkı vermeye çalıştıklarını, Muğlaspor’un profesyonel lig özlemini gidermek için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesini istediler. Konuşmaların ardından A takım futbolcuları tek tek taraftarlara tanıtıldı.

Muğlaspor sezon açılışında karşılaştığı Aydın temsilcisi Sökespor karşısında 3-1 mağlup oldu. Yedek oyuncuların tamamının oynadığı karşılaşmada Sökespor maçın 9. dakikasında Levent’in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Muğlaspor Mustafa Yılıdrım’ın golü ile beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına aynı kadrolar ile başlayan takımlar ilerleyen dakikalarda yedek oyuncuların tamamını deneme şansı buldu. Sökespor 63. dakikada Hüseyin ve 78. dakikada Selim ile skoru 3-1’e getirdi. Muğlaspor 81. dakikada Mustafa Yıldırım ve 85. dakikada da Kamerunlu Etoga üst direği nişan alarak penaltı atışlarından yararlanamadı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.