Muğlaspor  sezonu açıyor

20 günlük Kocaeli Kartepe Kampını önceki gün tamamlayan Muğlaspor resmi sezon açılış törenini 24 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecek. Yeşil beyazlı takım sezon açılış töreni sonrası ise hazırlık maçında 2....

Muğlaspor  sezonu açıyor

20 günlük Kocaeli Kartepe Kampını önceki gün tamamlayan Muğlaspor resmi sezon açılış törenini 24 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecek. Yeşil beyazlı takım sezon açılış töreni sonrası ise hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile mücadele edecek. Yeni sezon kombine satışlarının devam ettiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, taraftarları sezon açılış törenine davet etti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 20 gün süren Kocaeli Kartepe kampını önceki gün tamamlayan Muğlaspor resmi sezon açılışını 24 Ağustos çarşamba günü gerçekleştirecek. 24 Ağustos çarşamba günü saat 17.00'da gerçekleşecek olan sezon açılış töreni sonrası yeşil beyazlı takım hazırlık maçında İzmir'in 2. Lig temsilcisi Karşıyaka ile hazırlık maçı oynayacak.

Takımın Teknik Direktör Hüseyin Yenikan yönetiminde sürdürdüğü sezon öncesi hazırlık kampının çok yararlı geçtiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Takımımız Kartepe kampında çok güzel bir ortamda iyi bir kamp dönemi geçirdi. Burada oynadığımız hazırlık maçlarından dördünü kazanırken bir tek kampın son günü oynadığımız maçta Kartalspor'a 2-1 mağlup olduk. Takımımız 20 günlük Kartepe kampı sonrası iç gün izne ayrıldı. İzin dönüşü takımımız ligin ilk maçına kadar hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürecek' dedi.

24 Ağustos'ta yapılacak olan sezon açılışına bütün taraftarları davet eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Takımımızın sezon açılışında bu sevdaya gönül veren herkesi Atatürk Stadında görmek istiyoruz. Saat 17.00'da başlayacak olan sezon açılış töreninde futbolcularımızın tanıtımı sonrası İzmir'in 2. Lig'deki temsilcisi Karşıyaka ile hazırlık maçı yapacağız' diye konuştu.

Yeni sezon kombine kart satışlarının sürdüğünü dile getiren Başkan Beyimoğlu, 'Kombine Kartlarımızın satışı kulüp binamız, Hakan Optik ve Kamil Koç'un Zihni Derin İş Merkezi altındaki ofisinde devam ediyor. Kart almak isteyenler kulübümüzün 252 214 25 00 numaralı telefonunu aradıklarında ayaklarına kadar satış hizmeti götürebiliyoruz. Ayrıca kredi kartına 9 taksit imkanı da sunuyoruz. Takıma destek olmak anlamında Muğlalı hemşerilerimizden kombine kartlara ilgi göstermelerini istiyoruz' dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.