Muğlaspor seçmeleri yapılıyor

Bölgesel Amatör Lig’te (BAL) şampiyonluk için hazırlıklara başlayan Muğlaspor, 15-16-17 Temmuz tarihlerinde A Takım için seçme yapacak.Önümüzdeki sezon 3. Ligi hedefleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Muğlaspor,...

Muğlaspor seçmeleri yapılıyor

Bölgesel Amatör Lig’te (BAL) şampiyonluk için hazırlıklara başlayan Muğlaspor, 15-16-17 Temmuz tarihlerinde A Takım için seçme yapacak.

Önümüzdeki sezon 3. Ligi hedefleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Muğlaspor, takıma genç yetenekleri kazandırmak için her sezon gerçekleştirdiği futbolcu seçmelerini 15, 16 ve 17 Temmuz’da yapacak.

Muğla’nın Büyükşehir olması ile Büyükşehir Belediyesi’nden alacağı spora katkı payının artması ile hedefini 3. Lig olarak belirleyen yeşil-beyazlıların yeni yönetimi ilk iş olarak Teknik direktör sorununu çözerek mevcut hoca Egemen Urhan ile sözleşme yenilemişti. Yönetim ardından ilk dış transfer olarak geçen yıl aynı grupta mücadele ettikleri Çine Madranspor’un 3. Lige yükselmesinde önemli paya sahip 29 yaşındaki stoper Hakan Sofuoğlu’nu renklerine bağladı.

Takıma genç yetenekleri kazandırmak için her yıl sezon öncesi lisanlı veya lisanssız futbolcuları seçmelere tabi tutan Muğlaspor, bu sezon öncesi de 1992-97 doğumlular arası futbolcu seçmeleri yapacak. Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, “Türkiye’ye ve milli takıma birçok ünlü sporcu yetiştiren Muğlaspor’u eski günlerine kavuşturmak için yola çıktı. Hedefimiz önce 3. Lig, ardından daha üst ligler. Muğla’nın Büyükşehir olması ile Muğlaspor’a BAL ligi yakışmıyor. Takımın alt yapısını güçlendirirken, A takım için de yöremizdeki genç ve yetenekli sporcuları kadromuza katmak için seçmeler yapılacak. Bu seçmelere sadece Muğla değil, Türkiye’nin her bölgesinden katılım bekliyoruz. Hocalarımız gelecek vadeden sporcuları bu seçmeler sonunda kadromuza katmak için seçmelere büyük önem veriyor” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.