Muğlaspor Olağanüstü Kongreye gidiyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, alınan başarısız sonuçların ardından yönetim olağanüstü kongre kararı aldı.Kulüp Başkanı Eminer İçten, 11 Ocak’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede kendisinin...

Muğlaspor Olağanüstü Kongreye gidiyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, alınan başarısız sonuçların ardından yönetim olağanüstü kongre kararı aldı.

Kulüp Başkanı Eminer İçten, 11 Ocak’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede kendisinin ve yönetim kurulunun aday olmayacağını açıkladı.

Başkan İçten yaptığı açıklamada, “Muğlaspor Kulübü’nün futbol takımının sezona çok iyi başlamasına ve izleyen herkese büyük umut vermesine karşın, gelinen noktada aldığı neticeler taraftarlarımızı üzdüğü kadar yönetimimizi de fazlası ile üzmüştür. Kulüpler başarıları sportif faaliyetlere endeksli olduğundan, kurumsallaşmada ve ekonomik yapılanmadaki başarılar maalesef önemini kaybediyor. Yönetim kurulumuz taraftarlarımızı daha fazla üzmemek ve kulübümüzün geleceğinin önünü kapatmayacak yeni oluşumlara fırsat vermek amacıyla olağanüstü genel kurul kararı almıştır. Bu kararımızın kulübümüze hayırlı olması en büyük dileğimizdir. Olağanüstü Genel Kurul toplantımız 11 Ocak 2012 Cuma günü saat 18.00'de Konakaltı Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapılacaktır. 11 Ocak 2012 Cuma günü yapılacak olan ilk toplantıda çoğunluk sağlanması kulübümüz açısından çok önemlidir” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.