Muğlaspor marka isim olacak

Menteşe Belediye Başkanlığı için CHP’den a.adayı olan Mehmet Altınay ve ekibi Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kentin takımı ile yerel yönetimin iç içe ortak çalışması...

Muğlaspor marka isim olacak

Menteşe Belediye Başkanlığı için CHP’den a.adayı olan Mehmet Altınay ve ekibi Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kentin takımı ile yerel yönetimin iç içe ortak çalışması gerektiğini söyleyen Altınay “ Belediye olarak Muğlaspor’un bir üst lige çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız. Muğlaspor’un bir üst lige çıkacak olması kent ekonomisini de canlandıracaktır” dedi. Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer içten ise “ Bugün Fethiyespor Bankasya liginde oynuyorsa bunun en büyük sebebi yerel yönetimin verdiği destektir” dedi.

CHP’nin belediye başkan adaylarını ön seçim ile belirleyecek olması aday adaylarının çalışmalarını hızlandırdı. CHP’den Menteşe Belediye Başkanlığı için a. Adayı olan Mehmet Altınay ve ekibi dün Muğlaspor yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında kulübün ekonomik yapısının nasıl güçlendirileceği masaya yatırıldı. CHP’den Menteşe Belediye Başkan a adayı Mehmet Altınay “ Muğla gelişen ve büyüyen bir kent. Göreve geldiğimiz taktirde Muğlaspor’un bir üst lige çıkması için belediye olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Muğla sporumuza bir öğrenci yurdu kazandırmayı hedefliyoruz. Böylelikle kulübümüzün düzenli bir geliri olmuş olacak. Öte yadan büyük takımlar gibi Storlar oluşturacağız. Muğlaspor’un lisanslı ürünleri satılacak.  Muğlaspor’u bir üst lige çıkartmak için yerel yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Takımımız bir üst lige çıkarsa bu kentte çok sayıda taraftar gelecektir. Bu taraftarlar da kent ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten ise “ Bu gün Fethiyespor bank asya liginde oynuyor. Bu noktaya gelirler yerel yönetimin çok büyük katkısı ve desteği oldu. Muğlaspor’un da başarılı olması için yerel yönetimin büyük destek vermesi gerekli. Ben başkan olduğunuz taktirde Muğlaspor’a gerekli desteği vereceğinize inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.