Muğlaspor, Madran’a hazırlanıyor

Muğlaspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Çine Madranspor hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekipte hedef 3 puan.Bölgesel Amatör Ligde hafta sonu kendi sahasında ligin zorlu...

Muğlaspor, Madran’a hazırlanıyor

Muğlaspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Çine Madranspor hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekipte hedef 3 puan.

Bölgesel Amatör Ligde hafta sonu kendi sahasında ligin zorlu ekiplerinden biri olan Çine Madranspor'u ağırlayacak olan Muğlaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Çine maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor, taraftarlarının da desteği ile bu zorlu kaçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Burdur Bucakspor maçında bileği dönen Gökhan dışında eksiği bulunmayan Muğlaspor Çine maçı hazırlıklarını Cumartesi günü tamamlayacak. Çine maçı için Cumartesi günü kendi tesislerine kampa girecek olan Muğlaspor maç saatini bekleyecek.

Hazırlıkların iyi gittiğini belirten Muğlaspor Teknik Direkörü Egemen Urhan, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bucak maçında rakibin sert futbolunu eleştirdi. Bucak maçında rakibin çok sert mücadele ettiğini ve maçı yöneten hakemlerinde bu sertliğe müdahale etmediklerini ifade eden Teknik Direktör Urhan, “Bucak maçında bir oyuncumun ayağı kırılırken, bir futbolcumda maçın hemen başında beyin tarvması geçirdi. Maçı yöneten hakemler de yaşanan tüm sertlikler karşısında sessiz kaldılar. Ayrıca verilmeyen penaltımız ve çalınmayan çok sayıda düdük maçın sonucuna etki yaptı. Maçtan sonra bu kadar sakatlıkla kurtulduğumuz için şükrettik” dedi.

Açıklamasında Çine maçımın önemine değinen Urhan, “Hafta başından bu yana Çine maçı hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Bucak maçında ciddi bir şekilde sakatlanan Gökhan dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Ligdeki her maçta olduğu gibi büyük bir ciddiyet içinde Çine maçına da hazırlanıyoruz. Çine maçı hazırlıklarını Cumartesi günü tamamlayarak kendi tesislerimizde kampa gireceğiz. Böyle önemli bir maçta tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Çine maçını kazanıp ligde en iyi yere gelebilmek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.