Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Pamukkalespor’u 6-1 farklı mağlup eden Muğlaspor bu hafta sonu yine deplasmanda oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden...

Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Pamukkalespor’u 6-1 farklı mağlup eden Muğlaspor bu hafta sonu yine deplasmanda oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında Pamukkalespor’u 6-1 farklı mağlup eden yeşil beyazlılarda moraller yerinde.

Pamukkalespor karşısında etkili futbolunu altı güzel golle süsleyen Muğlaspor çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Bol gollü galibiyet ve güzel futbol nedeniyle futbolcularını kutlayan Muğlaspor Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz, ligin sonuna kadar zirveyi kovalamaya devam edeceklerini söyledi. Takımda kendi sistemini yerleştirmeye başladığını ifade eden Teknik Direktör Ertemçöz; “Takımımız istediğimiz şeyleri çok daha fazlasıyla yapmaya başladı. İlerleyen haftalarda çok daha iyi futbol ortaya koyacağız. Futbolcularımız Pamukkale karşısında çok iyi bir oyun ortaya koydu. Attığımızdan golden fazlasını kaçırdık. Bu hafta sonu yine deplasmanda Afyonspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Afyon’da zorlu hava şartlarında mücadele edeceğiz. Ancak bu zorlu maçtan da galip ayrılarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Afyon maçı için hazırlıklarımızı Cumartesi günü tamamlayarak aynı gün yola çıkacağız.” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.