Muğlaspor, haftayı kayıpsız geçmek istiyor

Ligde oynadığı son iki maçta 4 puan kaybetmesine rağmen hala zirvenin en güçlü adayı olan Muğlaspor bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bornova Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı....

Muğlaspor, haftayı kayıpsız geçmek istiyor

Ligde oynadığı son iki maçta 4 puan kaybetmesine rağmen hala zirvenin en güçlü adayı olan Muğlaspor bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bornova Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Ligde kalan 8 maça da final gözü ile bakan yeşil beyazlılar Bornova maçını kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Ligde bu hafta sonu kendi sahasında İzmir temsilcisi Bornova Belediyespor'u konuk edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını tamamladı. Ligde oynadığı son iki maçta Sarayköyspor ile Uşak Belediyespor'a 4 puan kaptıran yeşil beyazlılarda artık puan kaybına tahammül yok.

Son iki maçta 4 puan kaybetmelerine rağmen puan durumuna göre en güçlü zirve adayının hala Muğlaspor olduğunu ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğu; “'Ligde 8 final maçı daha oynayacağız. Şu andaki durumumuza göre bütün maçlarımızı kazandığımız takdirde mutlu sona ulaşacağız. Geçtiğimiz hafta deplasmanda tarihi bir maç oynadık. Rakip kalede çok sayıda gol pozisyonu bulmamıza rağmen meşin yuvarlağı bir türlü filelerle buluşturamadık. Uşak deplasmanında kaçan gollere ve puan kaybına üzülüyoruz. Ancak bu maçı unuttuk ve artık Bornova maçını düşünüyoruz. Şampiyonluğun en güçlü adayı yine Muğlasporumuz. Bu hafta sonu kendi sahamızda Bornova Belediyespor'u konuk edeceğiz. Bu maçtan üç puanla ayrılıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam ve sonsuz” diye konuştu.

Bornova maçında yeşil beyaz sevdaya gönül vermiş herkesi Atatürk Stadına davet eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu; “Gün birlik ve beraberlik günü. Bu kalan 8 haftada her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Gelin Bornova maçında tribünleri dolduralım ve stadı bayram yerine çevirelim. Tek yürek olmamız halinde önümüzde hiç bir engel duramaz' dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.