Muğlaspor Çiğli maçı hazırlıklarına başladı

Muğlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının ardından Çiğli Belediyespor hazırlıklarına başladı.Muğlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor beraberliğinin ardından Çiğli Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Bir günlük...

Muğlaspor Çiğli maçı hazırlıklarına başladı

Muğlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının ardından Çiğli Belediyespor hazırlıklarına başladı.

Muğlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor beraberliğinin ardından Çiğli Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Bir günlük iznin ardından Akyol Sıtkı Koçman Eğitim Tesislerinde bir araya gelen yeşil beyazlı takım, dün  ilk antrenmanına çıktı. Bugün  çift antrenmanla Çiğli Belediyespor deplasmanına hazırlanan Muğlaspor, hafta içerisinde defansif ve özel grup antrenmanları ile hazırlıklarını sürdürecek. Teknik patron Levent Bayraktar, ayrıca antrenmanlarda bireysel olarak futbolculara özel program uygulayacak.

Çiğli deplasmanı ile birlikte Muğlaspor bayrağını zirveye çıkaracaklarını söyleyen Muğlaspor Teknik Direktörü Levent Bayraktar, grupta hiçbir maçın kolay olmadığını belirtti. Deplasmanda da taraftarlardan desteğini beklediklerini ifade eden Bayraktar, “ Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı ile hatalarımızı irdeledik. Geçen hafta sezonun ilk maçı olduğu için maçın ilk yarısında oyuncularımızın üzerinde tedirginlik vardı. Bu tedirginliği Çiğli maçı ile atacağız ve bu hafta taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanacak bir Muğlaspor sahada olacak. Birlikte oynayan birlikte hareket eden bir takm olacağız. Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı Çiğli Belediyespor maçında geri alacağız. Hiçbir şekilde pes etmeyeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.