Muğlaspor camiası şampiyonluğa kilitlendi

24 Ocak'ta başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig İkinci Devre Maçları öncesinde Muğlaspor yönetim kurulu tarafından düzenlenen toplantıda kulübün çalışmaları masaya yatırılırken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması...

Muğlaspor camiası şampiyonluğa kilitlendi

24 Ocak'ta başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig İkinci Devre Maçları öncesinde Muğlaspor yönetim kurulu tarafından düzenlenen toplantıda kulübün çalışmaları masaya yatırılırken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu.

Muğlaspor yönetim kurulunca 24 Ocak'ta başlayacak olan ligin ikinci devresi öncesi düzenlenen toplantıda kulübün tüm çalışmaları masaya yatırıldı. Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün de katıldığı toplantıda Muğlaspor'un projeleri ve çalışmaları değerlendirilirken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için neler yapılabileceği konuşuldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Turizm Daire Başkanı Ali İnan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Harun Akın, Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, kulüp eski Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Muğlaspor Kulübü Müdürü Adem Korkmaz ve diğer ilgililer katıldı. Toplantıya davetli olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile CHP il ve ilçe başkanlarının partilerinin kurultay çalışmaları için Ankara'da bulunmaları, AK Parti il ve ilçe başkanlarının da sağlık sorunları nedeniyle katılamadıkları açıklandı.

Toplantıda Muğlaspor yönetim kurulunca katılımcılara Muğlaspor bu sezon gerçekleştirdiği çalışmalar ve ekonomik tablo hakkında bilgiler verilirken, ligin ikinci devresinde şampiyonluk hedefine ulaşılabilmesi için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu.

Toplantıda söz alan Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, katılımcılara Muğla Valisi Amir Çiçek'in selam ve sevgilerini ilettikten sonra, Haluk Beyimoğlu Başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulunu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Muğla Valiliğinin imkanları ölçüsünde her zaman Muğlaspor'un maddi manevi yanında olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Köten, takımın sezon sonunda şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacağını belirtti.

Muğlaspor'un en büyük destekçilerinden olan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'te, koyu bir Muğlaspor taraftarı olduğunu belirterek, 'Haluk Beyimoğlu Başkanlığındaki Muğlaspor yönetim kurulu başarılı çalışmalar gerekleştiriyor. Bizde Menteşe Belediyesi olarak imkanlarımız ve yasalar çerçevesinde kulübe her konuda destek veriyoruz. Benim tüm hayatım Muğlaspor ile gerçekleşti. Çocukluğumdan bu yana her zaman Muğlasporun en büyük ve gerçek taraftarlarından biriydim. En büyük dileğim  sezon sonunda Muğlaspor'u şampiyon görmek' diye konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.