Muğlaspor, Bornova’ya hazırlanıyor

Ligde geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Denizli Özel İdare ile oynaması gereken ancak Başbakan Erdoğan’ın Muğla gezisi nedeniyle Pazartesi’ye alınan, o günde yaşanan yoğun yağış nedeniyle oynanamayan ve ileri bir tarihe...

Muğlaspor, Bornova’ya hazırlanıyor

Ligde geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Denizli Özel İdare ile oynaması gereken ancak Başbakan Erdoğan’ın Muğla gezisi nedeniyle Pazartesi’ye alınan, o günde yaşanan yoğun yağış nedeniyle oynanamayan ve ileri bir tarihe ertelenen maçın ardından bu hafta sonu Bornova’ya konuk olacak olan Muğlaspor çalışmalarını sürdürüyor.

Ligde bu hafta sonu deplasmanda Yeni Bornovaspor’a konuk olacak olan Muğlaspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanması gereken Denizli Özel İdare maçı ertelenen ve haftayı maç yapmadan geçiren Muğlaspor Bornova maçı hazırlıklarını Cuma günü tamamlayacak.

Cumartesi günü İzmir’e gidecek ve kampa girecek olan Muğlaspor’da, Kaptan Sinan cezası, Murat Şimşek’de sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamazken, sakatlığı geçen ve antrenmanlara başlayan Gökhan ile hasta olan Ramazan’ın durumlarının ise maç saati belli olacağı öğrenildi.

Takımın hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirten Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, Bornova maçından en iyi sonuçla ayrılacaklarını söyledi. Bornova maçı için takımın Cumartesi günü yola çıkacağını ifade eden Basın Sözcüsü Eskihiarlı, ‘Ligde son oynanan maçlarda bir türlü istediğimiz sonuçları elde edemedik. Bornova maçında şanssızlığımızı kırıp en iyi sonucu almak istiyoruz’ dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.