Muğlaspor 3 puanı 3 golle aldı

Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Yeni Bornovospor’u 3 gol ve güzel bir futbolla yenerek kötü gidişe dur dedi. Yeşilbeyazlılar bugün Denizli Özel İdarespor’u konuk edecek.Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor...

Muğlaspor 3 puanı 3 golle aldı

Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Yeni Bornovospor’u 3 gol ve güzel bir futbolla yenerek kötü gidişe dur dedi. Yeşilbeyazlılar bugün Denizli Özel İdarespor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor önceki gün deplasmanda oynadığı maçta Yeni Bornovaspor’u 3-1 mağlup etti. Rakibi karşısında sezonun en iyi futbolunu sergileyen Muğlaspor, maçı izleyen tüm taraftarların beğenisini kazandı.

Maçta rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen Muğlaspor ilk devreyi Sever’in attığı golle 1-0 önde tamamladı. Maçın ikici yarısına da hızlı başlayan Muğlaspor yine Sever’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Daha sonra kalesinde bir gol gören Muğlaspor’da son sözü Yusuf söyledi. Muğlaspor Yusuf’un attığı golle maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Bornova engelini deplasmanda üç güzel golle geçen Muğlaspor ligin erteleme maçında bugün kendi sahasında Denizli Özel İdarespor’u konuk edecek. Özel İdare maçı hazırlıklarını tamamlayan  Muğlaspor bu maçı da kazanıp ligde çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Bornova maçında takımının arzulu ve güzel futbolu nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Maçta üç güzel golle galip gelen bütün futbolcularımı kutluyorum. Maç boyunca sahada mükemmel bir mücadele ortaya koydular. Aynı arzulu futbolu Çarşamba günü (bugün) oynayacağımız Denizli Özel İdare maçında da ortaya koyup üç puanı almak istiyoruz. Bundan sonra ligde kalan az sayıdaki maçtan en iyi sonuçla ayrılıp Mayıs ayında oynayacağımız baraj maçına yüksek moral ve motivasyonla çıkmayı planlıyoruz. Artık tek düşüncemiz eleme maçı” diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.