Muğla’nın yıldızı parlıyor

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde 10 branşta mücadele eden Muğla takımlarından 7’si Yarı Finhallere katılmaya hak kazandı.Yapımına başlanan onlarca tesisle gerçekleştirilen Tesisleşme hamlesinin yanı sıra, sporculara verilen desteklerle...

Muğla’nın yıldızı parlıyor

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde 10 branşta mücadele eden Muğla takımlarından 7’si Yarı Finhallere katılmaya hak kazandı.

Yapımına başlanan onlarca tesisle gerçekleştirilen Tesisleşme hamlesinin yanı sıra, sporculara verilen desteklerle son dönemde Muğlalı sporcular ve takımlar gittikleri şampiyonalardan birinciliklerle dönüyorlar.

Son olarak Spor Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve 10 branşı kapsayan sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması Milli takımlara alt yapı oluşturulması Türkiye Olimpiyat Hazırlık merkezlerine sporcu kazandırılması amacı ile oluşturulan Anadolu Yıldızlar liginde 7 branşta Muğla takımları yarı finale yükseldiler. Taekwando ve Atletizm müsabakaları ise bu hafta gerçekleştirilecek. Böylelikle Muğla takımları 6 branşta yarı finale gitmeye hak kazandılar.

Basketbol, Voleybol, Judo, Karete, Masa Tenisi, Taekwando ve Badminton’da birincliği elde eden Muğla ekipleri yarı finaller için hazırlıklarını sürdürürlerken Atletizmden de iyi haberler bekleniyor.

Muğla’da son dönemde tesisleşme hamlesinin yanı sıra sporda elde edilen başarının ekip çalışmasından kaynaklandığını vurgulayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Şube Müdürümüzden, memurumuza, memurumuzdan işçimize, antrenörümüze kadar prensipli bir çalışma ile kısa sürede başarıya ulaştık. Tüm sporcularımızı antrenörlerimizi ve çalışanlarımızı yürükten tebrik ediyorum ve tabi ki bunu yeterli görmüyor, onlardan yarı finallerde de başarılar bekliyorum” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.