“Muğlalının istemediği hiçbir şey olmayacak”

Seçim gezilerine başlayan MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, kendilerinin çılgın projeleri olmadığını belirterek, “ Muğla’yı hep birlikte yöneteceğiz. Size söz veriyorum vatandaşın istemediği...

“Muğlalının istemediği hiçbir şey olmayacak”

Seçim gezilerine başlayan MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, kendilerinin çılgın projeleri olmadığını belirterek, “ Muğla’yı hep birlikte yöneteceğiz. Size söz veriyorum vatandaşın istemediği hiçbir şey olmayacak” dedi.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan , MHP Yatağan Belediye Başkan Adayı Vural Çakmak ile kalabalık bir heyet Yatağan’da düzenlenen Geleneksel Deve Güreşleri organizasyonuna katıldı.

İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan partililer ile birlikte deve güreşlerinin yapıldığı alana geçti. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan ve MHP’nin Yatağan Belediye Başkan Adayı Vural Çakmak alanı dolaşarak vatandaşları selamladı.

“ Gelsinler burada Türk var mı yok mu görsünler”

Alanda toplanan yaklaşık 20 bin kişiye hitap eden MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan; “ Milletleri millet yapan kültürleridir. Bugün burada yaşatılan kültür Türk Milletinin geleceğinin teminatıdır. Eğer hala bu ülkede Türklükten rahatsızlık duyan var ise; bu ülkede Türk yoktur diyen var ise, Türk diye bir Millet yoktur diyen var ise buyursun gelsin. Türk Var mı yok mu; gelsin ve görsün” dedi.

“Yörüğün Ayranı Kabarmıştır”

Konuşmasında ülkenin içinden geçtiği sürece de değinen Erdoğan “Ülkemiz çok sıkıntılı süreçlerden geçmektedir. Ama bu millet sıkıntılı süreçleri nasıl aşacağını da çok iyi bilen bir millettir. Yörüğün ayranı kabarmıştır. Türk Milletinin ayranı kabarmıştır. Umarım bu görüntüyü buraya gelemeyenler duyar, burada söylenen Ne Mutlu Türküm Diyene sözünü duyar ve gereken mesajı alır.” dedi.

Konuşmasının ardından bir süre deve güreşlerini izleyen Erdoğan ve beraberindeki heyet tekrar deve güreşlerini izlemeye gelen vatandaşları selamlayarak alandan ayrıldı.

Daha sonra MHP Yatağan Belediye Başkan Adayı Vural Çakmak’ın Seçim Bürosuna geçerek çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan burada kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Yatağan’daki temaslarından sonra akşam saatlerinde Ortaca ilçesine geçen Erdoğan burada da bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulundu. MHP Ortaca Belediye Başkan Adayı Av. Recep Güneş ile birlikte Eskiköy Köyünü ziyaret eden Erdoğan ve beraberindeki heyet burada vatandaşlarla sohbet etti.

“Muğla’yı birlikte yöneteceğiz”

Burada vatandaşlarla dertleşen, sorunlarını dinleyen Erdoğan yaptığı konuşmada: “Bizim sizlere söyleyecek, sizleri kandıracak çılgın! projelerimiz yok. Biz sizi, siz bizi biliyorsunuz. Son iki yılda 5 defa geldiğim bu köyde sizler ile daha önce de dertleşmiş, sorunlarınız üzerine fikir alışverişinde bulunmuştuk. Muğla’yı da Ortaca’yı da beraberce yönetebileceğiniz, sizin isteklerinize kulak tıkamayacak, kapısı sizlere her zaman açık olacak bir yönetim istediğinizi biliyorum. O yüzden siz değerli hemşehrilerimizin kıymetli oylarına talibiz. Sizlere buradan söz veriyorum; Muğla’yı beraber yöneteceğiz. Sizin istemediğiniz hiçbir şey olmayacak” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.