Muğlalı hokeyciler Süper Lig’te

Muğla İl Özel İdare Bayan Hokey Takımı Gaziantep’te yapılan Yükselme Final müsabakalarında büyük bir başarıya daha imza atarak Türkiye Hokey Profesyonel Süper Ligi’ne çıktı. Erkek Hokey Takımı ise 1. Yedek Takım olarak...

Muğlalı hokeyciler Süper Lig’te

Muğla İl Özel İdare Bayan Hokey Takımı Gaziantep’te yapılan Yükselme Final müsabakalarında büyük bir başarıya daha imza atarak Türkiye Hokey Profesyonel Süper Ligi’ne çıktı. Erkek Hokey Takımı ise 1. Yedek Takım olarak Süper Lig’in kapısında bekliyor.

6-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Gaziantep ilindeki Süper Lige Yükselme Final müsabakalarında Türkiye 2.si olan Muğla Hokey Takımı  bu sonuçla önümüzdeki sezon Muğla’yı Profosyonel Süper Ligde temsil etme başarısını yakaladı. Muğla ilinin gecen sezon Süper Ligde temsil eden tek branş  olma ünvanını kazanan Hokeyciler bu sezonda aynı ünvanı devam ettirerek  Muğla ilinin gururu oldular. Haftanın 6 günü sessiz sedasız kendilerine tahsis edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halı sahasında antrenmanlarını yapan takımın antrenörü aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan Serkan Şen;  “Çalışmalarımızın karşılığını gün geçtikçe alıyoruz. Bu başarılar sporcularımızı daha çok motive ediyor yeni başarılara yelken açmamızı sağlıyor. Bu başarıya ulaşmamızda bize desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürümüz Sayın Bekir Çeker’e  Spor Şube Müdürümüz Sayın Nihat Ekinciler’e Kulüp Başkanımız Sayın Kamil Karakaya’ya spor servisimizin değerli çalışanlarına ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Veli Çelik’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Süper Lige Yükselme Final müsabakalarında Muğla’yı temsil eden erkek takımı Muğla Gençlikspor Kulübü ise 12 takımın katıldığı müsabakalarda 4 galibiyet 1 mağlubiyet aldı Türkiye 3.sü oldu. İki takımın yükseldiği süper ligin 1. Yedek takımı olurken ligden 1 takımın çekilmesi durumunda süper lige dahil edilecek.

Bu sezon katıldığı 4. Turnuvadan da kupa ile dönüp 4’te 4 yapan Bayan Hokeyciler bu branşta Türkiye’de ekol haline geldiğini ispatladı. Bu arada 30 Eylül’de saat 15.00 da Spor İl Müdürlüğü Halı Sahasında  Kulüplerarasında Türkiye 3.sü olan Muğla İl Özel İdare Spor Kulübü Bayan Hokey takımı ile Liselerarasında Türkiye 2.si olan Muğla Ticaret Meslek Lisesi Bayan Hokey takımı arasındaki Amatör Spor Haftası Kupası maçı oynanacak. Bu maça bütün Muğlalılar davet edildi.

Muğla İl Özel İdare S.K. Hokey takımı Şu sporculardan oluşuyor: Serap Şahin,Melis Akmeşe,Pınar Demir,Havva Örnek,Meltem Çelik, Sevtap Şahin,Sedanur Şen,Fatoş Av, Aslıhan Orhan, Ceren Çetin,Rüya Menekşe,Yeşim Şahan,Melek Topaloğlu, Yeliz Midilli, Figen Gün

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.