MUĞLA YENİ BİR SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANA KAVUŞUYOR

Muğla Belediyesi tarafından 20 bin 600 m2 alan üzerine 16 bin m2 kapalı alanı bulunan sosyal ve kültürel alan ocak ayı içinde hizmete giriyor.Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı...

MUĞLA YENİ BİR SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANA KAVUŞUYOR

Muğla Belediyesi tarafından 20 bin 600 m2 alan üzerine 16 bin m2 kapalı alanı bulunan sosyal ve kültürel alan ocak ayı içinde hizmete giriyor.

Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı önümüzdeki ay içinde hizmete açacak. 20 bin 600 m2 alan üzerine kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri yanında otopark ve halk pazarı kurulacak.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanda mahalle muhtarları ile incelemelerde bulundu. Başkan Gürün, yeni kültürel ve sosyal alanın şehre yeni bir soluk getireceğini açıkladı. Başkan Gürün, “Çalışmalar bu ayın 20’sinde tamamlanması bekleniyordu. Fakat elektrik hatları nedeniyle gecikti. Bu alan çok amaçlı kullanılabilecek bir alan. Pazar günleri Akyol’da kurulan halk pazarında sıkışmalar oluyordu. Bunu önlemek için bu alanda da halk pazarı açılacak. Akyol Pazarında biraz daha rahatlama olacak. Açık alan kültür merkezi, eğitim ve sergi alanında günübirlik aktiviteler düzenlenebilecek. Bu alan 4 bin 500 m2. 70 m2 kafeterya, soyunma odaları ve duş, tuvalet, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, park ve yeşil alanın yanı sıra, 200 araçlık otopark burada hizmet verecek. Bu alan ileride daha da genişletilebilir. Carting yapılan alan da belediyemize ait. Kiralanan bu alan ileride ihtiyaç duyulması durumunda sosyal ve kültürel alana dahil erilebilir” dedi.

16 bin m2 kapalı alanı bulunan Muğla’nın yeni sosyal ve kültürel alanının sözleşme bedeli 2 milyon 634 bin TL olurken, önümüzdeki ay içinde tamamlanarak hizmete sokulması planlanıyor.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.