“ Muğla üvey evlat görülüyor”

Muğla’nın bugüne kadar Ankara’dan hep üvey evlat gibi görüldüğünü iddia eden Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, “ İktidar partisi ve milletvekilleri Muğla ne sağladı? Hiç. Artık Muğla’nın makus...

“ Muğla üvey evlat görülüyor”

Muğla’nın bugüne kadar Ankara’dan hep üvey evlat gibi görüldüğünü iddia eden Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, “ İktidar partisi ve milletvekilleri Muğla ne sağladı? Hiç. Artık Muğla’nın makus talihini hep birlikte değiştirmek istiyoruz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, Muğla’nın bugüne kadar ihmal edildiğini ve iktidar partileri tarafından Ankara’dan hep üvey evlat gibi görüldüğünü iddia etti.

Muğla’nın makus talihini hep birlikte değiştirmek istediklerini söyleyen Akın, “ İktidar partisi ve milletvekilleri yıllardır Muğla’ya ne sağladı? Hiç. Biz diyoruz ki Muğla’nın bir görünen yüzü,birde görünmeyen yüzü yani arka sokakları var,hep caddelerinde gezmekle olmuyor,herkesin güllük gülistanlık sandığı Muğla'da evine bir ekmek götüremeyecek durumda olan insanlar var. Bunları kim sordu,kim baktı ne çare üretti. Bir çoğumuzun bilgisi dahi yoktur.

Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bir devlet hastanesine yıllardır Muğla’yı çeşitli bahanelerle mahkum ettiler. Muğla sanayisine,kalkınmasına istihdamına yönelik en ufak adım atılmadı, tarıma yönelik hiçbir adım atılmadı, okul yaptık,sığınma evi yaptık,köprü yaptık vs.beyler bunlar zaten sizin asil göreviniz yapmanız gereken işler.Milletvekili buzağıya altın takmış. Biz isterdik ki bir vakıf gurabaya taksında onu sevindirsin.

Muğla bir organize sanayisine neden kavuşmasın,neden fabrika bacaları tütmesin,atölyeler kurulmasın buralarda binlerce gencimiz iş,aş,ekmek,meslek sahibi olmasın. Bakıyoruz tek dertleri şu kurumun müdürü,şu kurumun amiri,şu kurumun idarecisi hep koltuk sevdası,yazık.

“Sadece vekillerin köyü yok”

Onun kızını buraya,onun oğlunu şuraya işe yerleştirelim başka dert yok. Köyüme okul yapılsın,köyüme cami yapılsın elbette yapılsın ama Muğla’da sadece milletvekillerinin köyü yok,diğer köydekiler Muğla vatandaşı değil mi? Neden Muğla kalkınmada öncelikli iller içerisinde değil, haketmiyor mu ? Neden benim esnafım,tüccarım kalkınmada öncelikli illere tanınan bu nimetlerden faydalanmıyor,Muğla esnafı perişan,borcunu ödeyemiyor,Allah’tan reva mıdır?

Muğla’da neden kurumlar arası bir diyalog sağlanmıyor, birlik ve beraberlik yok. Siyasi görüş farklılıkları nedeniyle yapılamayan hizmetlerin bedelini Muğla halkı ödemek zorunda mı? Bu birlik ve beraberliğe neden vesile olunmuyor? Kişisel ihtiraslarla siyaset ve hizmet olmaz.” Şeklinde konuştu.

“Muğla sahillerden ibaret değil”

Muğla’nın sahilleri ve kırsalıyla bir bütün olduğunu ve hizmet anlayışının bu doğrultuda olması gerektiğini vurgulayan Akın, “Muğla turizm cenneti olarak görülüp de her şey güllük gülistanlık sanılmasın. Muğla sadece Bodrum, Marmaris, Fethiye’den ibaret bir il değil. Biz Muğla’ya merkezi,mahalleleri,köyleri,ilçeleri,en ücra köşesine kadar bir bütün olarak bakıyoruz. Herkes tüm paylaşımlardan eşit yararlanmalı.

Sadece birilerini işe yerleştirmek,birilerine belli aralıklarla veya belli dönemlerde yardım etmekle olmuyor.  Tüm Muğlalılar ve Muğla’da yaşayanlar kucaklanmalı, sadece belli bir kesimin değil herkesin derdi,sorunu biz siyasilerin derdi,sorunu olmalı.

Muğlaspor’a neden gereken destek sağlanmıyor,birleştirici. Bütünleştirici değere sahip spora gereken önemi göstermek çok mu zor ?

Evet birileri ülke adına,millet adına,Muğla’da yaşıyor olmamız nedeniyle Muğla adına elini taşın altına koysun büyük birlik partisi olarak bizler gövdemizi koymaya hazırız.

İlerleyen zamanlar da sizlerle çok daha detaylı bilgi ve belgeler paylaşacağız. Buradan Ankara’ya ve saygıdeğer milletvekillerimize de sesleniyoruz. Artık Muğla'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Muğla’ya hakettiği değeri vereceksiniz,yanlış gördüğümüz her konuda da büyük birlik partisi olarak iki elimiz yakanızda olacak.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.