Muğla Sağlık ve Yaşam’ dergisi yayın hayatına başladı

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nün Kurumsal Yayını olan; “Muğla Sağlık ve Yaşam” Dergisinin yayın hayatına başlaması Kayra Kır Bahçesinde düzenlenen Gala Gecesi ile kutlandı. Yetenek sizsiniz yarışmasından Baha Bayırlı’nın...

Muğla Sağlık ve Yaşam’ dergisi yayın hayatına başladı

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nün Kurumsal Yayını olan; “Muğla Sağlık ve Yaşam” Dergisinin yayın hayatına başlaması Kayra Kır Bahçesinde düzenlenen Gala Gecesi ile kutlandı. Yetenek sizsiniz yarışmasından Baha Bayırlı’nın bateri gösterisi yaptığı gece, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Çevre ve Şehircilik Müdürü İlker Uğur, Aydem Edaş İl Müdürü Bülent Yüksel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sebahattin Avcı, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tuncer Asunakutlu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Muğla Temsilcisi Kenan Gürbüz ve KG Medya Çalışanları, Türk Telekom Network Müdürü Bahri Aydeniz, Yücelen Hastanesi Genel Müdürü Erdinç Gürsoy, Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik, Piri Reis Koleji Müdürü Nuri İleri, Kız Meslek Lisesi Müdür Vekili Cevdet Bingöl, Özbilim Dershanesi Müdürü Ömer Akan, İlçe Sağlık Müdürleri, Özel Hastane temsilcileri ve basın mensuplarının da yer aldığı 300 davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin gecede yaptığı konuşmada uzun bir süreden bu yana böyle bir çalışmayı yapmayı düşündüklerini belirterek, “Muğla’da sağlık alanında yaptığımız çalışmalarımızı, yenilik ve gelişmelerimizi paylaşmak amacıyla böyle bir çalışmayı gerçekleştirmek istiyorduk. Arkadaşlarımız büyük bir özveri gösterdiği çalışma ile dergimiz yayın hayatına başladı. Dergimiz Muğla’nın tarihi, turistik yerlerinin, kültürünün tanıtımını ve ilimizde başlayacak olan Sağlık Turizmi çalışmalarına da katkı sağlayabilmek hedefiyle yayın hayatına başlamıştır. Muğla Sağlık ve Yaşam dergisinin tüm sağlık camiasına ve Muğla’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan; ‘Muğla Sağlık ve Yaşam’ Dergisi’nin grafik tasarımını gerçekleştiren KG Medya sahibi Kenan Gürbüz, “Muğla’da yeni bir kuruluş olan KG Medya olarak böyle bir çalışmada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Muğla Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin KG Medya sahibi Kenan Gürbüz ve derginin grafik tasarımını gerçekleştiren Günnur Koçar’a bir teşekkür plaketi verdi.

Gecede en büyük ilgiyi ise özel bir kanalda yayınlanan Yetenek Sizsiniz isimli yarışma ile herkesin sevgisini kazanan Baha Bayırlı gördü. Geceye katılanlara kısa bir konser veren Baha, daha sonra tüm masaları gezerek konuklar ile eğlenceli bir zaman geçirdi.

 

 

 

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.