Muğla Ormanspor hedef belirledi

Ormanspor’da yönetim, transfer çalışmalarına hazırlanıyor. 3.Ligde öncelikli hedefin ligde kalıcı olmak olduğu belirtilerek yapılacak akılcı transferlerle 2.lig kapısının aralanması hedefleniyor.Geçtiğimiz sezon Basketbolda...

Muğla Ormanspor hedef belirledi

Ormanspor’da yönetim, transfer çalışmalarına hazırlanıyor. 3.Ligde öncelikli hedefin ligde kalıcı olmak olduğu belirtilerek yapılacak akılcı transferlerle 2.lig kapısının aralanması hedefleniyor.

Geçtiğimiz sezon Basketbolda 3.Profesyonel lige terfi eden Muğla Ormanspor Basketbol takımı yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Ekim ayında başlayacak olan Basketbol 3.ligine güçlü bir kadro ile girmeye hazırlanan Muğla Ormanspor’da Muğla Orman Bölge müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Kara tam destek sözü verdi.

Bu güne kadar ciddi bir araştırma yürüttüklerini belirten  Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, görüşmelerimiz sürüyor. Bazı menajer arkadaşlarla da görüşüyoruz. Kısa sürede Genel menajerimiz İlker Cömert ve Mğhasşp Üyemiz Muhittin Akçay transfer görüşmelerine başlayacaklar. Tespit ettiğimiz isimler var. Fakat öncelikle antrenör konusunu bir sonuca bağlamamız lazım. Yönetimimizde bu konuda farklı düşünceler var. Tabiki biz her şeyi dinleyip, değerlendirip doğru bir karar vermek istiyoruz. Görüştüğümüz isimler var. dedi. Orman Bölge Müdürlüğüne atatnan Mustafa Kara’nın sporu seven bir yönetici olduğunu belirten Dikici, Sayın Bölge Müdürümüz her konuda tam destek sözü verdi. İnşallah bu sezon hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız dedi.

Hedef: Ligde kal ve şampiyon ol

Ormanspor Başkanı Vedat Dikici öncelikle Ana sponsor için görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, “Biz Basketbolda Muğla ilimizi Profesyonel 3.ligde temsil edeceğiz. Biz ilimizin Basketboldaki gurur sahibi kulüplerinden birisiyiz. 3.Lig için hedefimiz önce ligde kalıcı olmak ve sonra yeni 3.ligde şampiyon olarak 2.lige terfi etmektir bu bağlamda  Yeni sezon Milletvekillerimizden, Büyükşehir ve menteşe Belediye Başkanlarımızdan, Valimizden ve diğer tüm ilgililerden destek bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.