Muğla Okul Sporları müsabakaları sürüyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları müsabakaları, Futbol, Basketbol ve Voleybol başta olmak üzere bir çok ilçe ve merkezde devam ediyor.Okul Spor faaliyetlerinin Gençlik Hizmetleri...

Muğla Okul Sporları müsabakaları sürüyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları müsabakaları, Futbol, Basketbol ve Voleybol başta olmak üzere bir çok ilçe ve merkezde devam ediyor.

Okul Spor faaliyetlerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmesi ile birlikte iki yıldır sürdürdükleri özverili çalışmaların bu yıl sonuçlarını almaya başladıklarını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, kurdukları yeni WEB sayfası ile interaktif olarak hizmet verdiklerini söyledi. İlçe merkezleri ve İl Merkezi’nde değişik salonlarda faaliyetlerin sürdüğünü hatırlatan Hacıcaferoğlu, destek isteyen okullara da özellikle malzeme konusunda 2012 yılında önemli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Öte yandan Merkez ilçe Liseler arası Basketbol turnuvası sona erdi. Grubunda ki 4 rakibini de farklı yenen Muğla Turgutreis Basketbol Takımı merkez grubunu birinci olarak bitirdi. Boks Türkiye Şampiyonası için ara verilen müsabakaların önümüzde ki hafta devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.