“Muğla için Şeytanla masaya oturabilirim”

Milletvekili olduğunda, diğer partilerden milletvekili olan kişilerle Muğla’yı koruma adına dayanışma içinde olup olmayacağı sorusuna Gazeteci Hüseyin Anıl, “Şu andaki siyasi partilerle ve Muğla için kavga veren herkesle...

“Muğla için Şeytanla masaya oturabilirim”

Milletvekili olduğunda, diğer partilerden milletvekili olan kişilerle Muğla’yı koruma adına dayanışma içinde olup olmayacağı sorusuna Gazeteci Hüseyin Anıl, “Şu andaki siyasi partilerle ve Muğla için kavga veren herkesle ve her durumda, herhangi bir sıkıntım olmaz. Anlattığım konular, bölgemizin geleceği, tarihi, dokusu, turizmi, doğa ve çevresine ait konular. Türkiye’nin siyasi geleceği ile ilgili şeyler değil! Deniz, orman, doğa ve tarihi korumayı, aşırı yapılaşma, hükümet ve devletten gelen tahsis, saldırı ve betonlaşmayı içeren tehditlerle ilgili olarak konuştum. Bunlarla ilgili, şeytanla bile masaya oturabilirim. Hiç farketmez. Muğla’yı koruma görevi, benim için her şeyin önündedir. Projelerim de bu görevin arkasındadır. Bunları yaparken, hiçbir milletvekili ya da siyasi partiyle bir sorun yaşamam.” Diye konuştu.

“13 yıllık AKP İktidarı’nda, Bodrum’da, çevre, doğa ve tarihe karşı saldırılar gerçekleşti. Son olarak da İztuzu, Ortaca ve Dalyan’a gittiler. Hepimizin orada birleştiğini görünce, büyük bir kayaya çarptıklarını anladılar ve hemen geri adım attılar. Burnumuzun dibinde Kissebükü tehlikesi var. Bodrum’u kurtarmak, benim görevim.” diyen Gazeteci Hüseyin Anıl, Karaada’nın tahsis edildiğini söyledi ve doğası ile jeotermal sularının, her an imara açılabileceğini dile getirdi.

Datça Yarımadası’nın büyük bir saldırı altında bulunduğunu ve koruyup kollanmasının da kendi görevi olacağını belirten Milletvelili A. Adayı Anıl, “Bölgemizin Yalıkavak’tan Göltürkbükü Sırtları’na kadar olan yüksek tepeleri, TOKİ ve özel sektöre tahsis edildi. Koruyup, kollamak, imar ve yapılaşmadan kurtarmak, benim görevim olacak.” açıklamasında bulundu.

Ömrüm Yettiğince Savaşacağım

Bodrum Tarihi’ni yeniden canlandırmanın, turizm çeşitliliğinde gerçekleştirilemeyen kış turizminin, Bodrum dahil tüm Muğla’yı ilerletmenin, önem ve değerini bilen bir Muğlalı olduğunu vurgulayan Gazeteci Hüseyin Anıl, “Muğla’nın çok bilinmeyen altı – yedi yaylası var. Bu yaylakların turizme kazandırılması lazım. Yayla yolları ve bu yol üzerindeki köy, mahalle, tarihi yerlerin, düzenlenecek safari turları ile hem coğrafi alanda, hem de turizm alanında, yaz ve kış turizmine kazandırmak, yine benim başlıca görevim olacak.

“Bodrum Kara Kuvvetleri Kamp Komutanlığı Eğitim Merkezi Alanı’nın, derhal Bodrum Belediyesi’ne devredilmesi için ömrüm yettiğince savaş vereceğim. “ dedi.

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.