Muğla Heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Burdur’da düzenlenen Toplu Açılış Törenine katılan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil...

Muğla Heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Burdur’da düzenlenen Toplu Açılış Törenine katılan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir’in yer aldığı heyet ile bir görüşme yaptığını söyledi.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AK Partili Belediye Başkanlarının yaptıkları çalışmaları anlatma fırsatı bulduklarına işaret eden Milletvekili Öztürk, “Belediye Başkanlarımıza yaptıkları başarılı çalışmalar için teşekkür eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Muğla’ya davet ettik. Cumhurbaşkanımız davetimize olumlu yanıt vererek, önümüzdeki aylarda Muğla’yı ziyaret edeceğini ifade etti” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk  daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la toplu açılış törenine katıldılar.

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.