Muğla Güreşte iddialı

Yıldızlar Dünya Şampiyonasından bir Dünya Şampiyonu çıkartan Muğla, Ata sporunda dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Milas Güreş Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Greko-romen ve Serbest Okullar İl Birinciliğinin...

Muğla Güreşte iddialı

Yıldızlar Dünya Şampiyonasından bir Dünya Şampiyonu çıkartan Muğla, Ata sporunda dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Milas Güreş Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Greko-romen ve Serbest Okullar İl Birinciliğinin son gün müsabakalarına katılan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu Güreş İl Temsilcisi Şadi Pirci ile birlikte sporculara ödüllerini verdi.

Milas Güreş Eğitim Merkezinde düzenlenen 13-14 yaş Güreş İl birinciliğine 70 sporcu katılırken, Serbestte Bekir Adıgüzel, Yasin Çay, Şükrü Ayhan, Cavit Şahbudak, Kubilay Kekeş, Ramazan Dursun Greko-romen de Mustafa Ünal, Samed Kapmaz, Soner Türker, Mustafa Akpınar, Cem Altındal, Oktay İzvül, Onur Günay, Uğur Ölmez, Talip Karslı kilolarına göre birinciliği elde eden sporcular oldular.

Ata sporunu son derece önemsediklerini belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu bu spor dalına merak saran antrenman yapan sporcularımızı teşvik etmek ödüllendirmek bizler için önemli dereceye giren giremeyen tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.