Muğla Belediyesi kentine güveniyor

İstanbul’da, 29 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve 5 gün süren “Kentine Güvenen Kentler  Buluşması”nda, Muğla Belediyesi standı diğer kent belediyelerinden ve ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.Açılışını...

Muğla Belediyesi kentine güveniyor

İstanbul’da, 29 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve 5 gün süren “Kentine Güvenen Kentler  Buluşması”nda, Muğla Belediyesi standı diğer kent belediyelerinden ve ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı fuara çok sayıda ziyaretçi gelirken, belediyeler, çevreci, kültürel ve sosyal projeleri ile tanıtım yaptılar.

Belediyelerin proje ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla katıldığı fuarda Muğla Belediyesi 9 proje ile yer aldı. 61 belediyenin projelerinin görücüye çıktığı fuarda Muğla Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi, Güneş Enerjisi Santrali, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, Web Tv, YEKAP, bisiklet yolu, Ahşap Heykel Sempozyumu, Tarihi Dokuyu Koruma ve Mobolla projeleri ile diğer belediyeler arasında öne çıktı.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “ Kentine Güvenen Kentler Buluşması, belediyecilik alanında destek almadan, kendi öz kaynaklarıyla nelerin yapılabileceğinin buluşma noktası oldu. Fuarı gezenler, vatandaşa daha iyi hizmet anlamında başarılan faydalı projeleri tanıma fırsatı buldular. Sosyal belediyecilik anlamında yapılanlar, 61 belediyenin birbirini tanımasını ve yeni projeler üretilmesini sağladı. Muğla Belediyesi olarak fuara sözünü verdiğimiz ve bitirdiğimiz projelerimizle geldik. Türkiye’de sayılı belediyelerde olan Atıksu Arıtma Tesisi ve Güneş Enerjisi Santrali ile ilgili çok olumlu tepkiler aldık.” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.