Muğla Bayram Edecek

Yaklaşan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Komitesi Vali Yardımcısı Kamil Köten başkanlığında son toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıya Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar...

Muğla Bayram Edecek

Yaklaşan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Komitesi Vali Yardımcısı Kamil Köten başkanlığında son toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu ve 19 Mayıs Koordinatörü İlker Cömert,Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ,Program koordinatörleri ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri katıldı.

Toplantıda bir sunum gerçekleştiren 19 Mayıs Kutlamaları Koordinatörü İlker Cömert bu sene “MUĞLA’DA BAYRAM VAR SLOGANI” ile 15 Mayıs’tan 19 Mayısa kadar Muğla caddelerinin Bayram coşkusu ile şenleneceğini söyledi.

Toplantıda çalışmaların tüm Türkiye’yi imrendirecek düzeyde son derece özenle hazırlanmış, gençlere sorularak planlanmış etkinlikler olduğunu söyleyen Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, “Çalışmaları nedeni ile  Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Gençlik Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz kutlamaların eksiksiz Muğla’ya yakışır bir şekilde yapılması için her türlü çalışmanın yapılması talimatını verdi. Umarım Muğla’ya yakışır çok güzel bir kutlama gerçekleştireceğiz.” dedi.

Daha sonra Muğla Gençlik Merkezi Liderlerinden İbrahim Dikici Sınırsızlık Meydanında gerçekleştirilecek etkinliklerin içeriği hakkında bilgi verdi.

15 Mayıs’ta Atatürk Anıtı’na Çelenk konulması ile başlayacak olan Gençlik Haftası 19 Mayıs akşamı Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek Yüksek Sadakat Konseri ile sona erecek. Hafta boyunca Muğla Büyükşehir Belediyesi,Muğla Sıtkı Koçman Üniveristesi,İl Emniyet Müdürlüğü,İl Garnizon Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Menteşe Belediyesi ve THK koordinesinde sportif etkinlikler başta olmak üzere dans gösterileri, halkoyunları, şişme oyun parkurları, Gençlik Merkezi stantları başta olmak üzere 7 de77 ye tüm vatandaşların dikkatini çekecek değişik etkinlikler gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.