Müftülükten aşure etkinliği

Ortaca Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Okçular Köyü kız Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından hazırlanan aşure Okçular Köyü Camii önündeki alanda vatandaşlara ikram edildi.İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler,...

Müftülükten aşure etkinliği

Ortaca Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Okçular Köyü kız Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından hazırlanan aşure Okçular Köyü Camii önündeki alanda vatandaşlara ikram edildi.

İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, yoğun bir katılımın olduğu aşure dağıtımı esnasında yaptığı açıklamasında; “İlçedeki birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak, Muharrem ayının mana ve ehemmiyetini gündemde tutmak ve bu bilinci yaygınlaştırmak amacıyla böyle bir program hazırladık.

Bütün vatandaşların hicri yılını ve Muharrem ayını tebrik eder, Muharrem Ayı bütün İslam aleminin birlik ve beraberliğini pekiştirmesi açısından güzel bir aydır. Unutulmamalıdır ki toplumları ayakta tutan yaşattıkları örf, adet ve kültürleridir. Kültürlerine sahip çıkan toplumlar ayakta kalmayı başarmışlardır" dedi.

Müftü Dr. İbrahim Özler, bu program vesilesiyle katılımcılara ve bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.