Müezzinoğlu’ndan CHP’ye eleştiri bombardımanı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde katıldığı AK parti Bodrum İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu.AK Parti'nin Bodrum 5. Olağan Kongresine...

Müezzinoğlu’ndan CHP’ye eleştiri bombardımanı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde katıldığı AK parti Bodrum İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu.

AK Parti'nin Bodrum 5. Olağan Kongresine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Muğla Milletvekili Ali Boğa, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, parti üyelerinin yanı sıra yaklaşık bin AK parti üyesi de kongreye katıldı. Kongrede konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bu ülkenin ve bu milletin Cumhuriyet dönemindeki siyasi tarihine çok farklı anlamlar kazandıran bir siyasi partinin üyeleriyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi kültürümüze, siyaset anlayışımıza ve bu ülke insanına söylediği üç cümleden bahsetmek istiyorum. O gün Türkiye’ye ve dünya kamuoyuna birinci olarak şu cümle söylendi. AK Parti milletin partisidir dendi. Kurulduğu günden bu yana da milletin partisi olarak devam edecektir. Biz kapımızı ve kucağımızı hep milletimize açtık. Zaman zaman zorlandığımız yerler oldu Bodrum’da Muğla’da Trakya’da ve egede. Ama biz bıkmadan usanmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz Bodrumluların da partisiyiz. Bodrum bizimle daha güçlü, daha çağdaş olacak. Hemen peşinden gelen ikinci cümle, millete inanarak ve millete güvenerek bu partiyi kurduk. Medyaya, sermayeye ve belli güç odaklarına güvenerek kurmadık. Yolculuğumuzu milletle birlikte yapacağız. Millet ne derse o olacak dendi. Hatırlarsınız kurulduğumuz o günlerde adımızla dalga geçenler oldu. Bu partiden hiçbir şey diyenler oldu. O gün recep Tayyip Erdoğan’ın Partinin kurucusu olmaması için engellemeye çalıştılar. Ama millet Recep Tayyip Erdoğan’a ve ekibine inandı. Millet ben AK Parti'yle beraber yürüyeceğim hangi tuzakları kurarsanız kurun dedi. Üçüncü cümlede ey Türkiye ey kamuoyu Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. Siz artık bu milletin ensesinde boza pişiremeyeceksiniz dedi. İstediğiniz zaman darbe yapamayacaksınız dedi. Milli iradeyi elinizin tersiyle kenara itemezsiniz” dedi.

Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’yi eleştirerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün Türkiye’nin her bir köşesinde AK Parti ay yıldızlı bayrağın dalgalanmasının peşinde. O iradede koşan bir siyasi anlayışın mensupları. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakır kökenli, Diyarbakır’da doğmuş ve eğitim görmüştür. Siyaset yapacak, CHP’den milletvekili olacak ama adaylığını İstanbul’dan koyuyor. Oh ya ne kadar güzel yan gelipte yatmak bu. Diyarbakır benim. Bu sokaklar benim büyüdüğüm sokaklar, Diyarbakır’ı sahipsiz bırakamam, bu sokakların çocuklarına, Diyarbakır halkına siyaset yapmalısın. Ey Kılıçdaroğlu, Tunceli’de doğdun, Tunceli’de varım diyeceksin. Buralara gelip Atatürkçülük yapmak kolay, buralarda tuzu kurularla siyaset yapmak kolay. Git oralarda dışarıya çıkmaya korkan vatandaşın sorunlarını dinle. Çünkü siyaset çözüm üretme sanatıdır. Ne hali varsa görsün diyemezsin. Şayet Ak partide ne halleri varsa görsün derse, arkadaşlar nasıl Atatürkçü olabilirsiniz? Ben siyaseti millet için yapıyorum diyorlar o zaman siyaset yaparken samimi olacaklar. Tıpkı AK Parti gibi. Dolayısıyla milletin aleyhinde karar verenlere şu cümleyi söyleyeceğiz Türkiye’de artık hiçbir şey senin istediğin gibi olmayacak. Zaman zaman büyük önderin gölgesine sığınanlara diyorum ki büyük insan egemenlik kayıtsız şartsız milletin diyor. Darbe yapılır destek verirsin. Artık Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan var. Türkiye de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye’de ak parti olduğu sürece hiçbir şey senin istediğin gibi olmayacak. Yobaz, halkçı, geri kalmış anlayışın mensupları. Ya olduğunuz gibi görünün ya göründüğünüz gibi olun”dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.