Müdür ve öğretmeni darp eden veliye kınama

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir öğrenci velisinin okul müdürü ve bir öğretmeni darp ettiği ileri sürüldü.İddiaya göre; Marmaris ilçesinde 75.yıl Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde öğrenim gören iki kız öğrenci arasında...

Müdür ve öğretmeni darp eden veliye kınama

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir öğrenci velisinin okul müdürü ve bir öğretmeni darp ettiği ileri sürüldü.

İddiaya göre; Marmaris ilçesinde 75.yıl Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde öğrenim gören iki kız öğrenci arasında tartışman yaşandı. Öğrencilerden birinin olayı velisine haber vermesi üzerine okula gelen veli diğer kız öğrenciyi okulun önünde darp etti. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk ve Öğretmenlerden Sedat Sarıoğlu tartışma müdahale etmek istedi. Okul Müdürü ve Öğretmenin müdahalesine sinirlenen öğrenci velisi O.U okul müdürü ve öğretmeni darp etti. Olay yerinde koşarak uzaklaşan O.U hakkında Okul Müdürü Alpaslan Selçuk Öğretmen Sedat Sarıoğlu şikayetçi oldu. Marmaris'te görev yapan okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan darp edildiği iddia edilen okul müdürü Alpaslan Selçuk ve Öğretmen Sedat Sarıoğlu'na destek için basın toplantısı düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "Bu olayı kınıyoruz. Sokak ortasından bir öğrencinin darp edilmesi bunun üzerine öğretmen arkadaşlarımızında aynı olaya maruz kalması çok üzücüdür. Öğretmenlerimize ve okul müdürümüze geçmiş olsun" dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.