MSKÜ Futsal Takımı Türkiye 2’incisi oldu

Üniversiteler Spor Ligi müsabakalarında mücadele eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Futsal takımı Türkiye ikincisi oldu. 12 farklı grupta 60 üniversitenin yarıştığı ve grup birincilerinin Play-Off finallerine katılmaya...

MSKÜ Futsal Takımı Türkiye 2’incisi oldu

Üniversiteler Spor Ligi müsabakalarında mücadele eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Futsal takımı Türkiye ikincisi oldu. 12 farklı grupta 60 üniversitenin yarıştığı ve grup birincilerinin Play-Off finallerine katılmaya hak kazandığı 2014-2015 Üniversiteler Spor Liginin grup müsabakalarında MSKÜ takımı 4 maçta 4 galibiyet ve 12 puanla grup 1.si oldu. Futsal Ünilig Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan MSKÜ Futsal takımı, 2-6 Mayıs 2015 tarihleri arasında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde düzenlenen Üniversiteler Spor Ligi Futsal Türkiye Finallerinde Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Dr. Kemal Göral’ın antrenörlüğünü yaptığı takım, grup maçlarında Adnan Menderes Üniversitesini 8-5, Karabük Üniversitesini 9-5 yenen ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile 4-4 berabere kalarak grup 1.si oldu. Yarı finalde de Eskişehir Osmangazi Üniversitesini 9-4’lük skorla geçerek adını finale yazdırdı. Finalde son 2 senenin Türkiye Şampiyonu İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan MSKÜ Futsal takımı, uzun süre önde götürdüğü ve normal süresi 2-2, uzatma süreleri 3-3 biten maçta, penaltılar sonucu 6-5 mağlup olarak Türkiye 2.si oldu.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.