Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

Motosiklet sürücülerine sıkı denetimOrtaca ilçesinde trafik ekipleri, motosiklet sürücülerini sıkı denetim altına aldı.Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı Trafik...

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

Ortaca ilçesinde trafik ekipleri, motosiklet sürücülerini sıkı denetim altına aldı.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı Trafik Ekipleri tarafından yaz ayların gelmesi nedeniyle trafikte sıkça yer alan motosiklet sürücülerine sıkı denetim altına alınırken, 140 motosiklet sürücüsüne kask takmadıkları gerekçesiyle yasal işlem yapılıp, ayrıca plakasız, sigortasız ve fenni muayeneleri geçen 40 motosiklet trafikten men edildi.

Yapılan denetimler ile ilgili bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, yaptığı açıklamada; “2015 Emniyet Genel Müdürlüğümüzün almış olduğu trafik uygulama ve denetleme hedefleri kapsamında bizde ilçemizde; İl Emniyet Müdürlüğümüzün bize verdiği talimatları neticesinde özellikle yaz aylarındaki motosikletin çok sık olarak trafiğe çıkması sebebiyle ve kazaların önlenmesi amacıyla bu tür çalışmalarımızı başlatmış bulup, uygulamalarımız bu şekilde devam etmekte ve bundan sonrada aralıksız devam edecektir.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ise bir ay içinde yapılan kontrollerle ilgili verdiği bilgide:” 494 Motosiklet denetlenmiş, 140 motosiklet sürücüsüne kask takmadığı için yasal işlem yapılırken, 40 motosiklet ise, trafikten men edildi. Ayrıca 1222 Sürücüye emniyet kemeri kontrolleri yapıldı. 249 sürücüde Modifiye,Trafik Kurallarına uymayan çift eksoz, gelişi güzel müzik sistemi ve camlardaki siyah film’ kontrol edilip, 520 araç sürücüsü hakkında yasal işlem yapıldı. Kontrollerimiz aralıksız devam edecektir” dedi.(İHA)

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.