Motivasyon için ilk santra

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı Tesisler Daire Başkanlığı Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü, personellerinin birlik ve beraberliğini sağlamak, aynı zamanda motivasyonu arttırmak...

Motivasyon için ilk santra

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı Tesisler Daire Başkanlığı Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü, personellerinin birlik ve beraberliğini sağlamak, aynı zamanda motivasyonu arttırmak amacıyla halı saha turnuvası başlattı. Başlama vuruşunu MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’in yaptığı maçta renkli anlar yaşandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Tesisler Daire Başkanlığı Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü, personeller arası birlik ve beraberliği sağlamak, aynı zamanda motivasyonu arttırmak amacıyla halı saha turnuvası düzenledi.

Batı Bölgesinde bulunan 10 takım arasında düzenlenecek olan turnuvanın açılış maçı Tesisler Daire Başkanlığı İdaresi personeli ile Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü personelleri arasında gerçekleşti. Bodrum’da gerçekleşen turnuvanın ilk maçına MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Tesisler Daire Başkanı Osman Ateş, Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdür Vekili Kadriye Erkal Yıldırım ile MUSKİ Basın Yayın Şube Müdürlüğü personelleri ile çok sayıda tesis çalışanı katıldı.

Esprili takım isimleri gülümsetti

Arıtma Tesisleri Batı Bölgesinde bulunan personelleri tarafından oluşturulan 10 takımın isimleri turnuvanın en dikkat çekenleri oldu. Esprili ve değişik takım isimlerinin kullanıldığı turnuvada personeller takım isimlerinde yaptıkları işlerin özelliklerini de kullanmaları dikkat çekti. Dünya takımlarının isimlerine benzetme yapan personeller takımlarına şu isimleri verdi:

Ozon-Madrid, Fosiller, Demba Ba Spor, Sert Adamlar AKM, Tellioğuları FK, Bitez Spor, Göltürkbükü Spor, Yalıkavak Spor, İçmeler-Yükselspor, Konacık MBR Gücü.

Maçın galibi dostluk oldu

Turnuvanın açılış vuruşunu MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen yaparken Tesisler Dairesi Başkanı Osman Ateş, Tesisler Daire Başkanlığı İdaresi personelleri ile birlikte sahada ter döktü. Dostluk havasında ve renkli görüntülerin yaşandığı maçta Daire Başkanı Osman Ateş’in takımı Tesisler Daire Başkanlığı İdaresi personeli, Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü personelleriyle berabere kaldı.

Maçın ardından MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ve Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdür Vekili Kadriye Erkal Yıldırım futbolculara baklava ikramında bulundu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.