MİSİAD Kuruldu

Milliyetçi Sanayici ve İşadamları Derneği-MİSİAD, Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne Şubesi’ni açtı.MİSİAD Bodrum Şubesi Başkanlığı’na getirilen Derya Kürkçüoğlu mazbatasını, Dernek Genel Başkanı Feridun Öncel’den...

MİSİAD Kuruldu

Milliyetçi Sanayici ve İşadamları Derneği-MİSİAD, Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne Şubesi’ni açtı.

MİSİAD Bodrum Şubesi Başkanlığı’na getirilen Derya Kürkçüoğlu mazbatasını, Dernek Genel Başkanı Feridun Öncel’den aldı. Kürkçüoğlu’nun Bodrum Pier’deki düğün merasimine katılmak üzere Bodrum’a gelen Öncel, Derya ve Ayşe Kürkçüoğlu çiftinin nikah şahitliğini de yaptı.

Mazbatasını, düğün akşamı Feridun Öncel’den alan Derya Kürkçüoğlu, MİSİAD Bodrum Şubesi’nin Fethiye’den Bodrum’a kadar tüm Muğla bölgesinde faaliyet gösteren işadamlarına açık olduğunu belirterek, “Beraber çıktığımız bu yolda inşallah Rabbim bizi utandırmaz” diye konuştu.

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel de gerek yurt içinden gerekse yurt dışından onlarca şube talebi geldiğini belirterek, “Bu taleplere en kısa sürede cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Her şeyin kusursuz yapılabilmesi için tabiri caizse kılı kırk yarıyoruz. Bu da zaman zaman sürenin uzamasına yol açıyor” dedi. Öncel, Bodrum Şube Başkanı Derya Kürkçüoğlu’na mazbatasını verirken “Başkanımıza, yeni görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.