Miniklere Yeşil Bayrak Ödülü

Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’ndan Yeşil Bayrak ödülü kazandı. Kazandıkları Yeşil Bayrak’la Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden çocuklar Bodrum’da yapmayı planladıkları...

Miniklere Yeşil Bayrak Ödülü

Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’ndan Yeşil Bayrak ödülü kazandı. Kazandıkları Yeşil Bayrak’la Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden çocuklar Bodrum’da yapmayı planladıkları Kartanesi Ormanı için destek istediler. Başkan Mehmet Kocadon da çocukların bu isteklerini seve seve yerine getireceğini söyledi. Bunun üzerine çocuklar Başkan Mehmet Kocadon’u önümüzdeki günlerde yapacakları pikniğe davet ettiler.

Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu kurucusu Elvan Bilgin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Eco Team projesinde bire bir çalışan çocuklarımızla Başkanımız Mehmet Kocadon’u ziyarete geldik. Bu bayrağa Türkiye’de 387 eğitim kurumu sahip ancak Bodrum’da bu bayrağı ilk alan okul bizim okulumuz oldu. Muğla genelinde ise bu bayrağa sahip iki okuldan biriyiz. 2 yıl boyunca uygulanan eğitim programı içinde yer alan etkinlikler, her sene Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından bizzat yerinde denetlendi. Tutulan raporlar sonunda bu ödülü hak ettik. 2 yıl boyunca bu bayrağı koruyacak olan okulumuz, bu çalışmalarına devam ederse bayrağın bizde kalma hakkını elde edecek” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.